Наши проекты:

Про знаменитості

Дан Сван: біографія


Дан Сван біографія, фото, розповіді - шведський музикант, композитор, мультиінструменталіст, продюсер і лідер дез-метал групи Edge of Sanity
-

шведський музикант, композитор, мультиінструменталіст, продюсер і лідер дез-метал групи Edge of Sanity

Музика

Сван - учасник багатьох музичних колективів, серед інших виділяються Edge of Sanity, Nightingale, Pan.Thy.Monium, Brejn Dedd, Unicorn, Infestdead і Route Nine. Також брав участь у записі альбомів груп Katatonia, Ribspreader і Bloodbath.

Сван так само записав соло-альбом під назвою Moontower, на якому виконав сам всі вокальні та інструментальні партії.

Музичний внесок

  • Subway Mirror
  • Evocation - Гест-вокал на альбоміDead Calm Chaos
  • Denial - продюсер альбомуCatacombs of the Grotesque
  • Unicorn - вокал, ударні, бас, саксофон
  • Threshold - Гест-вокал
  • Ghostorm - вокал у пісні «Legend »
  • Opeth - продюсер альбому
  • Marduk - продюсер
  • Second Sky
  • Necrony - Гест-вокал, гітари, композитор
  • Coldworker - продюсер
  • Novembers Doom - мікшування альбомівThe Pale Haunt Departure,The Novella ReservoirіInto Night 's Requiem Infernal
  • Novembre - продюсер
  • Attention
  • The Lucky Seven
  • Incision
  • Odyssey - вокал, ударні, клавішні
  • Katatonia - ударні, клавішні, вокал
  • Argentum - гітар, вокал
  • Scartown - Продюсер альбому «Легенди великого міста»
  • Fall Of Serenity - продюсер альбомуThe Crossfire
  • Hallows Die - продюсер альбому «World of Ruin»
  • Frameshift - вокал
  • Nasum - продюсер
  • Steel - вокал
  • Pain - допомога у зведенні альбому Nothing Remains The Same
  • M?rk Gryning - продюсер
  • Rakshasas - продюсер міні-альбому «Kans Mama Da Shraaph»
  • Karaboudjan - вокал, всі інструменти
  • Outcome
  • Demiurg - соло гітара
  • Edge of Sanity - вокал, гітари, клавіші
  • Manfred Villes
  • Darkcide - гітара, бас, вокал
  • Another Life - ударні, клавіші, одне гітарне соло
  • S?rskogen - ударні, бас, клавішні
  • Overflash - ударні
  • Torture Division - продюсер
  • MESS - продюсер альбому «Weekend Ritual Massacre»
  • Omnium Gatherum - продюсер
  • Millencolin - продюсер альбому For Monkeys
  • Mahlstr?m - Гест-вокал
  • Ribspreader - гітара, ударине
  • Canopy - вокал, гітара
  • Theatre of Tragedy - продюсер альбому
  • Lay Down Rotten - місшірованіе і Гест -вокал
  • Infestdead - гітара, бас, програмування ударних інструментів
  • Godsend - вокал, клавішні
  • Dan Swan? - вокал, всі інструменти
  • Under Black Clouds
  • Evoke - продюсер альбомуDreaming The Reality
  • Dissection - інжиніринг альбомуThe Somberlain
  • Wounded Knee - продюсер
  • Bloodbath - ударні (1998-2004), гітара (2004-2006)
  • As Light Dies - продюсер альбомуArs Suptilior from within the cage
  • Maceration - вокал, клавішні, піаніно
  • Vinterland - продюсер, клавішні
  • Route Nine - вокал, гітара, бас, клавішні
  • Brejn Dedd - ударні, вокал
  • Diabolical Masquerade - ударні (на альбоміNightwork), гітарні соло, продюсер, вокал в одній пісні
  • The Project Hate MCMXCIX - продюсер
  • Winds - Гест-вокал на альбомі (Prominence and Demise, 2007)
  • Altar - клавішні, бек-вокал
  • Battlelore - продюсер альбомуThe last alliance
  • Kaoteon - продюсер на альбоміVeni Vidi Vomui
  • Total Terror - гітара, вокал
  • Ancient - продюсер альбомуThe Cainian Chronicle
  • Masticate - гітара, бас, вокал
  • Uncanny - продюсер
  • Cronian - продюсер на альбоміTerra
  • Star One - Гест-вокал
  • Stygg D?dd
  • Therion - Гест-вокал
  • Laodicea
  • Gorath - продюсер альбому «Misotheism»
  • Pan.Thy.Monium - бас, клавішні
  • Schecht + Akerfeldt + Swan? '98
  • Aeon - продюсер
  • Nightingale - вокал, гітари, клавішні
  • Hail of Bullets - продюсер, Гест-вокал на альбомі «.... Of Frost and War»
  • Ghost - ударні
  • Moredhel - продюсер альбому Metamorphose
  • Ulan Bator

Дискографія

з Unicorn

  • Emotional Wasteland (1995 )
  • Ever Since (1993)

з Edge of Sanity

  • Crimson II(2003)
  • Unorthodox (1992)
  • The Spectral Sorrows (1993)
  • Nothing But Death Remains (1991)
  • Crimson (1996)
  • Infernal (1997)
  • Purgatory Afterglow (1994)

з Diabolical Masquerade

  • Death 's Design (2001)
  • Nightwork (1998)

з Bloodbath

  • The Wacken Carnage (Live) (2008)
  • Resurrection Through Carnage (2002)
  • Breeding Death (2000)
  • Nightmares Made Flesh (2005)

з Pan.Thy . Monium

  • Khaooohs and Kon-Fus-Ion (1996)
  • Khaooohs (1993)
  • Dawn of Dreams (1992)

з Nightingale

  • The Breathing Shadow (1995)
  • I (2000)
  • The Closing Chronicles (1996)
  • Alive Again (2003)
  • White Darkness (2007)
  • Invisible (2004)

з Infestdead

  • Hellfuck (1997)
  • Killing Christ (1996)
  • JesuSatan (1999)

з Godsend

  • A Wayfarers Tears (1997)

з Katatonia

  • Tonight 's Decision (1999)
  • Dance of December Souls (1993)
  • Jhva Elohim Meth ... The Revival (1992)

з Karaboudjan

  • Sbrodj (2001)

з Odyssey

  • Reinventing the Past (2010)
  • Odyssey (1999)

Соло

  • Moontower (1998)

Комментарии

Сайт: Википедия