Наши проекты:

Про знаменитості

Сабах: біографія


Сабах біографія, фото, розповіді - ліванська актриса і співачка
-

ліванська актриса і співачка

Біографія

У 1940 році почала співати і грати в єгипетських фільмах. З тих пір вона знялася в цілому в 98-і фільмах і зіграла ролі в 20-і виставах. Також Сабах є однією з найбільш «плідних» арабських співачок: на її рахунку понад 50-и студійних альбомів і приблизно 3500 пісень.

У 1980 Сабах єдиний раз з'явилася на європейському телебаченні, у французькому телешоу« Le Grand Echiquier », де виконала пісню« Saidi », а також« Aal Naddaa »- дует з французьким співаком Енріко Масіаса.

Незважаючи на похилий вік, Сабах продовжує записувати пісні та виступати на телебаченні . Так, вона бере участь в ліванському аналогу британського «Fame Academy» - шоу «Star Academy».

Під час святкування 80-річчя Сабах в листопаді 2007 вона отримала привітання від відомого ліванського військового і політика Мішеля Ауна.

Сім

Сабах встановила рекорд для арабського світу за кількістю розлучень: вона була заміжня 9 разів. У 2003 році було оголошено про весілля Сабах з 20-річним переможцем конкурсу «Містер Лівану» Омаром Мехьо. Однак пізніше з'ясувалося, що це була лише продумана піар-акція, вигідна і Сабах, і молодому манекенником.

У Сабах двоє дітей від різних шлюбів - син (лікар) і дочка (вчитель танців, працює в США) .

Фільмографія

  • Mawal(1966)
  • El Rajul el thani(1960 )
  • Lahn hubi(1954)
  • Salem al habaieb(1958)
  • Sharia el hub(1959)
  • Okhti Satuta(1950)
  • Wahabtak hayati(1956)
  • El Motamarreda(1963)
  • El Ataba el khadra(1959)
  • Izhay ansak(1956)
  • Zalamuni el habaieb(1953)
  • Kanat Ayyam(1970)
  • Khadaini abi(1951)
  • Sabah el khare(1948)
  • Jaoz marti(1961)
  • El Aydi el naema,(1963)
  • Nar el shawk(1970)
  • Khatafa mirati(1954)

Комментарии

Сайт: Википедия