Наши проекты:

Про знаменитості

Синтія Ротрок: біографія


Синтія Ротрок біографія, фото, розповіді - американська кіноактриса і спортсменка, майстер бойових єдиноборств, неодноразова чемпіонка світу з карате
-

американська кіноактриса і спортсменка, майстер бойових єдиноборств, неодноразова чемпіонка світу з карате

Біографія

Синтія Ротрок народилася 8 березня 1957 року в місті Вілмінгтоні, штат Делавер, виховувалася в Скрентон, штат Пенсільванія. У віці 13 років почала займатися бойовими мистецтвами. Незважаючи на невеликий зріст (близько 160 см) домоглася значних успіхів, в період з 1981 по 1985 рік регулярно перемагала в чемпіонатах світу з карате. Хоча не в однієї біографії Ротрок не сказано, що вона вивчала карате, факт чемпіоства дозволяє це припустити.

Фільмографія

  • 1992 - City Cops (Beyond the Law)
  • 2000 - Manhattan Chase
  • 1999 - Tiger Claws 3
  • 1990 - Чайна О'Брайен /China O'Brien.... Чайна О'Брайен
  • 1994 - Bloody Mary Killer
  • 2004 - Sci-Fighter
  • 1994 - Eye for an Eye
  • 2003 - Bala Perdida
  • 1989 - Повелитель сонця /Prince of the Sun.... Беншек
  • 1990 - Поспішне втеча /Fast Getaway
  • 1990 - Deadliest Art: Best of the Martial Arts Films
  • 1997 - Dukes of Hazzard Reunion
  • 1989 - Закони рукопашного бою /Martial Law.... Біллі Блейк
  • 1992 - Непереможна /Undefeatable
  • 1996 - Hercules: The Legendary Journeys (TV)
  • 1997 - American Tigers
  • 1988 - Над законом 2: Лють блондинки /Blonde Fury (Righting Wrongs 2)
  • 1990 - Честь і лють /Rage and Honor
  • 1997 - The Hostage
  • 1990 - Кіготь тигра /Tiger Claws
  • 1996 - Night Vision
  • 1990 - Free Fighter
  • 1987 - Чарівний кристал /Magic Crystal.... Сінді Морган
  • 1987 - Не відступати й не здаватися 2 /No Retreat, No Surrender 2.... Террі
  • 2004 - Xtreme Fighter
  • 1991 - Леді дракон 2 /Lady Dragon 2
  • 1990 - Леді дракон /Lady Dragon
  • 1996 - The Encyclopedia of Martial Arts-Martial Combat
  • 1987 - Над законом /Righting Wrongs (aka Above the Law)
  • 1990 - Закони рукопашного бою 2: Таємне завдання (Undercover)
  • 1992 - Честь і лють 2: Вороже захоплення /Rage And Honor 2: Hostile Takeover
  • 1988 - Дама переможниця /Inspectors Wear Skirts (aka Top Squad).... Мадам Ло
  • 2001 - Redemption
  • 1985 - Суперотряд 2 /Yes, Madam.... Інспектор Керрі Морріс
  • 1996 - Checkmate
  • 1985 - Defend Yourself / Sybervision
  • 1991 - Чайна О'Брайен 2 /China O'Brien 2.... Чайна О'Брайен
  • 1996 - Sworn to Justice (formerly Blond Justice)
  • 1989 - Angel of Fury (Triple Cross)
  • 1986 - Експрес мільйонерів /Millionaire's Express (Shanghai Express).... Бандит
  • 1993 - невідворотна сила /Irrisistible Force
  • 2002 - Outside the Law
  • 1991 - Honor and Glory
  • 1994 - Поспішне втеча 2 /Fast Getaway 2
  • 1995 - Tiger Claws 2
  • 1993 - Guardian Angel
  • 1985 - 24 Hours Till Midnight

Комментарии

Сайт: Википедия