Наши проекты:

Про знаменитості

Роні Сайз: біографія


Роні Сайз біографія, фото, розповіді - англійський музикант, автор і виконавець електронної музики, один з піонерів британського джангла і драм-енд-бейс, популярність отримав перш за все як лідер групи Reprazent, до складу якої входили DJ Krust, Suv, Die і вокалістка Onallee
-

англійський музикант, автор і виконавець електронної музики, один з піонерів британського джангла і драм-енд-бейс, популярність отримав перш за все як лідер групи Reprazent, до складу якої входили DJ Krust, Suv, Die і вокалістка Onallee

У 1998 році Сайз створив новий проект Breakbeat Era, до складу якого увійшли DJ Die і вокалістка Леоні Лоуз (Leonie Laws), і випустив альбомUltra-Obscene, після чого записувався як з Reprazent (альбомIn the M?de), так і соло.

Дискографія

  • New Forms(1997)
  • New Forms(2008)
  • Music Box(1995)
  • Ultra-Obscene(1999) з DJ Die, як Breakbeat Era
  • Through the Eyes(2000)
  • Touching Down(2002)
  • In the Mode(2000)
  • Return to V(2005)
  • Touching Down, Vol. 2(2005)

Комментарии

Сайт: Википедия