Наши проекты:

Про знаменитості

Джадж Рейнхолд: біографія


Джадж Рейнхолд біографія, фото, розповіді - американський актор
-

американський актор

Рейнхолд народився в сім'ї третейського судді і виріс у місті Фредеріксбург у Вірджинії і Уест-Палм-Біч, навчався в Університеті Мері Вашингтон і Школі мистецтв Північної Кароліни. Джадж Рейнхолд дебютував в телевізійному фільмі«Survival of Dana»1979 року, а широку популярність у США набув після комедії «Швидкі зміни в школі Ріджмонт Хай» (1982). Міжнародну популярність Джадду Рейнхолд принесла комедія «Поліцейський з Беверлі-Хіллз» 1984 року за участю Едді Мерфі. У комедії 1994 року «Контракт Санта-Клауса» Рейнхолд грав одну і головних ролей з Тімом Алленом. Джадж Рейнхолд знявся в 75 фільмах.

Фільмографія

  • 2008: На тверезу голову /Swing Vote
  • 1981: /Stripes
  • 1986: Не в своїй стихії /Off Beat
  • 2002: Серцебиття смерті /Dead in a Heartbeat
  • 1984: Поліцейський з Беверлі-Хіллз /Beverly Hills Cop
  • 1998: Сімейний план /Family Plan
  • 2001: Бетховен 4 /Beethoven's 4rd
  • 2002: Контракт Санта-Клауса 2 /The Santa Clause 2
  • 2006: Санта Клаус 3: Господар полюса /The Santa Clause 3: The Escape Clause
  • 1992: Без промахів /Near Misses
  • 1979: /Survival of Dana
  • 2000: Бетховен 3 /Beethoven's 3rd
  • 1990: Папа помирає ... у кого заповіт? /Daddy's Dyin '... Who's Got The Will?
  • 1990: Тільки через її труп /Over Her Dead Body
  • 1986: Контора /Head Office
  • 1988: Все навпаки /Vice Versa
  • 1984: Гремліни /Gremlins
  • 1998: Доморощений /Homegrown
  • 2005: Звільняючи місце /Checking Out
  • 1988: Обіцянка дива /Promised A Miracle
  • 1994: Контракт Санта-Клауса /The Santa Clause
  • 1994: Смерті подібно /As Good As Dead
  • 1997: Автомобіль-утікач /Runaway Car
  • 1982: Швидкі зміни в школі Ріджмонт Хай /Fast Times at Ridgemont High
  • 1984: Закусочна на шосе 66 / Roadhouse 66
  • 1980: Панічний втеча /Running Scared
  • 1992: Шість стовбурів, чотири ока /Four Eyes And Six Guns
  • 1987: Поліцейський з Беверлі-Хіллз 2 /Beverly Hills Cop II
  • 1995 : Папа, ангел і я /My Dad Angel And Me
  • 1995: Право не відповідати на питання /The Right To Remain Silent
  • 1983: /The Lords of Discipline
  • 1999: Мій братик - Бейб /My Brother the Pig
  • 1986 : Безжальні люди /Ruthless People
  • 1994: Поліцейський з Беверлі Хіллз 3 /Beverly Hills Cop III
  • 1995: Портова щур /The Wharf Rat
  • 1991: Зендалі /Zandalee
  • 1989: /Rosalie Goes Shopping

Комментарии

Сайт: Википедия