Наши проекты:

Про знаменитості

Сиріл Раффаеллі: біографія


Сиріл Раффаеллі біографія, фото, розповіді - французький актор, каскадер, акрострітер
-

французький актор, каскадер, акрострітер

Народився 1 квітня 1974 року. Інструктор східних єдиноборств. У шість років, під впливом двох його братів, Сиріл усвідомив, що знання і бездоганне володіння бойовими мистецтвами дозволить багато чого домогтися в житті. Так, заняття юний Сиріл почав з освоєння нунчак і практики в Шотокан карате. Через деякий час юнак вже брав участь у різних спортивних чемпіонатах, де показував високий рівень підготовки. У чотирнадцять років Сиріл почав серйозно займатися акробатикою в цирковій школі Анни Фрателліні, а через деякий час закінчив навчання і став інструктором східних єдиноборств. Весь цей час таємницею мрією юного Сиріла були зйомки у кіно. У 1991 році випадкова зустріч змушує Раффаеллі піднятися на сцену. Так, Сирілу довелося брати уроки акторської майстерності, щоб грати, співати і танцювати в мюзиклі «Les pr?cieuses». Режисер тоді зазначив фізична майстерність на сцені, хореографію, трюки і акробатику Сиріла. Для того, щоб набратися більше досвіду, Сиріл погодився знятися у рекламних роликах «Canon», «Крікс» і «Citroen». Сповнений рішучості Сиріл продовжив уперто тренуватися для постійного поліпшення своєї майстерності, а також вирішує опанувати нові для себе видами спорту - Кунг-фу і У-Шу. Так, в 1997 році Сиріл виграв Кубок світу в боротьбі IKFF, а через рік став чемпіоном Франції за китайським боксу. Кінокар'єра актора починалася, в основному, з другорядних ролей, однак знання бойових мистецтв Шотокан, Карате і У-шу допомогли йому досягти популярності і в галузі кіно - Сиріла запросили на роль у фільм знаменитого режисера Люка Бессона під назвою «Тринадцятий район», а трохи пізніше і його продовження «Тринадцятий район: Ультиматум». Варто зауважити, що тоді йому довелося попрацювати із засновником стилю «Паркур» Девідом Белль, який згодом став його найкращим другом. Сирілу Раффаеллі вдалося створити свою команду, яка займається постановкою трюків в кіно. Так, група попрацювала над такими стрічками, як: «Перевізник 2», «Перевізник 3», «Хітмен», «Неймовірний Халк», «Міцний горішок 4» і ін

Фільмографія

  • Вольєр (2009)
  • Рецепт від бідності (1997) - у титрах не
  • Пригоди трупа (2001)
  • Jiins (2010)
  • Багряні ріки 2: Ангели апокаліпсису (2004)
  • 13-й район (2004)
  • Юні роки Казанови (2002)
  • 13-й район: Ультиматум (2009)
  • Астерікс і Обелікс: Місія Клеопатра (2002)
  • Міцний горішок 4.0 (2007)
  • Поцілунок дракона (2001)
  • Таксі 2 (2000) - інструктор з дзюдо

Комментарии

Сайт: Википедия