Наши проекты:

Про знаменитості

Катерина Райкіна: біографія


Катерина Райкіна біографія, фото, розповіді - російська актриса театру і кіно, заслужена артистка РРФСР
-

російська актриса театру і кіно, заслужена артистка РРФСР

Біографія

Народилася в сім'ї відомого актора і режисера, народного артиста СРСР А. І. Райкіна і актриси Рут Марківни Іоффе. Закінчила Театральне училище ім. Б.В. Щукіна в Москві. Актриса Театру ім. Є. Вахтангова.

Брат - актор Костянтин Аркадійович Райкін. Перший чоловік - актор Михайло Михайлович Державін, другий - Юрій Васильович Яковлєв, від якого син Олексій.

Фільмографія

  • 1976 - Дами і гусари
  • 1962 - Пастка
  • 1980 - Благочестива Марта -дена Інес, тітка доньї Марти
  • 1974 - Мільйонерка
  • 1962 - Мій біле місто
  • 1967 - Софія Перовська -Хеся Гельфман
  • 1987 - Клуб жінок -Женя
  • 1979 - Кіт в чоботях -принцеса
  • 1962 - Весільна подорож
  • 1963 - Короткі історії -Ванга
  • 1963 - Три зошити
  • 1962 - Юність батьків

Публікації

Комментарии

Сайт: Википедия