Наши проекты:

Про знаменитості

Нана Мчедлідзе: біографія


Нана Мчедлідзе біографія, фото, розповіді - грузинська актриса, кінорежисер і сценарист
День народження 20 березня 1926

грузинська актриса, кінорежисер і сценарист

Фільмографія

Акторські роботи

  • 1986 - Чегемській детектив
  • 1985 - Господа авантюристи

Режисерські роботи

  • 1969 - Бабусі і внучата
  • 1976 - Справжній тбілісец та інші
  • 1975 - Перша ластівка
  • 1980 - Імеретинсье ескізи
  • 1964 - Зліт
  • 1985 - Біла троянда безсмертя
  • 1964 - В дорозі (новела у кіноальманаху «Літні оповідання»)
  • 1968 - Повернення усмішки
  • 1987 - Пляжний розбійник
  • 1988 - Злочин здійснилося
  • 1960 - Швидкий поїзд
  • 1967 - Хтось спізнюється на автобус (новела у кіноальманаху «Повернення усмішки»)

Автор сценарію

  • 1985 - Біла троянда безсмертя
  • 1975 - Перша ластівка
  • 1988 - Злочин здійснилося
  • 1980 - Імеретинсье ескізи

Комментарии

Сайт: Википедия