Наши проекты:

Про знаменитості

Костянтин Мурзенко: біографія


Костянтин Мурзенко біографія, фото, розповіді - режисер, сценарист, актор

режисер, сценарист, актор

Біографія

Навчався у медичному училищі, на факультеті журналістики Санкт-Петербурзького державного університету. Працював фельдшером на станції «Швидкої допомоги», асистентом режисера на ЛСДФ, редактором, режисером і ді-джеєм на радіо, тележурналістом, писав статті про кіно в газети і журнали.

За його сценаріями зняті фільми «Жорстке час »(1997),« Мама, не горюй »(1997),« Тіло буде віддано землі, а старший мічман буде співати »(1998). Автор сюжету фільму «Упир» (1997). Як актор придбав культову популярність після невеликої ролі Фашиста у фільмі «Брат 2» (2000). У 2001 році дебютував як режисер, знявши за власним сценарієм фільм «Квітень».

Фільмографія

Акторські роботи

  • 2004 - 4 -Марат
  • 2008 - Тетяна
  • 2003 - Теорія запою -сантехнік
  • 2003 - У русі -мужик з портфелем
  • 2004 - Богиня: як я полюбила -слідчий Єгоров (Ягуарів)
  • 2005 - Нічний продавець
  • 2007 - "Іронія долі. Продовження -сержант Биков
  • 2002 - Небо. Літак. Дівчина. -Бармен Ваня
  • 2000 - Брат 2 -Фашист
  • 2004 - Нічний дозор -людина в метро (в епізоді)
  • 2006 - Дев'ять місяців (серіал)
  • 2004 - Мама, не горюй - 2 - круп'є
  • 2010 - Чорна блискавка
  • 2010 - Псевдонім для героя

Режисерські роботи

  • 2001 - квітні

Написав сценарії

  • 2002 - квітні
  • 2003 - Кіднеппінг
  • 1997 - Упир
  • 1996 - Жорстке час
  • 1998 - Мама, не горюй
  • 1998 - Тіло капітана буде віддано землі, а старший мічман буде співати
  • 1998 - Червона перлина кохання
  • 2006 - Жесть

Комментарии

Сайт: Википедия