Наши проекты:

Про знаменитості

Пол Морріс: біографія


Пол Морріс біографія, фото, розповіді - американський музикант, найбільш відомий участю в групі Rainbow

американський музикант, найбільш відомий участю в групі Rainbow

Біографія

Почав грати на піаніно ще в дитинстві, коли жив у Нью Йорку. Там же він почав музичну кар'єру, граючи в місцевих групах, поки в 1990 на запрошення Бобі Рондінеллі не стає клавішником групи Doro.

У 1994 послав Річі Блекмору аудіозаписи своєї гри, оскільки той шукав музикантів для Rainbow. Він грав клавіші партії на альбомі Stranger In Us All, також відіграв тур на його підтримку.

Дискографія

Ritchie Blackmore's Rainbow

  • Stranger In Us All (1995)

Джо Лін Тернер

  • Under Cover 2 (1999)
  • JLT (2003)
  • The Usual Suspects (2005)
  • Hurry Up and Wait (1998)
  • Slam (2002)

Caffery

  • Music Man EP (2004)
  • The Mold EP (2004)
  • Faces / God Damn War (2004)
  • WARPED (2005)
  • Faces / The Damn War (2005)

Інше

  • Angus Clark - Grace Period (2004)
  • Randy Coven - Witch Way (1999)
  • The Syntherchestra - The Syntherchestra (1985)
  • Doro Pesch - Rare Diamonds - Produced by Gene Simmons (1992)
  • Metalium - State of Triumph - Chapter 2 (2000)



Комментарии

Сайт: Википедия