Наши проекты:

Про знаменитості

Дмитро Медведєв: біографія


Дмитро Медведєв біографія, фото, розповіді - російський актор театру і кіно

російський актор театру і кіно

Біографія

Закінчив Вище театральне училище імені М. С. Щепкіна.

Фільмографія

  • 2000 - Хороші і погані
  • 2003 - Бумер -бандит з банди Хмелі
  • 2002 - Спецназ -прапорщик Фунтасов
  • 2004 - Штрафбат -німецький солдат, що пив з Глимовим
  • 2001 - Не покидай мене, любов -журналіст Костянтин Тюрін
  • 1994 - Серп і молот
  • 1997 - Подарунок
  • 1992 - На початку було слово
  • 2006 - Андерсен. Життя без любові
  • 2006 - Грозові ворота -Холічек
  • 1995 - Я - російський солдат -лейтенант Микола Плужников

Комментарии

Сайт: Википедия