Наши проекты:

Про знаменитості

Джеф Луміс: біографія


Джеф Луміс біографія, фото, розповіді - американський лідер-гітарист сіетлської прог-метал групи Nevermore
День народження 14 вересня 1971

американський лідер-гітарист сіетлської прог-метал групи Nevermore

Біографія

Почав грати з 9-10 років, але серйозно з 15. Будучи ще підлітком у Вісконсині грав у кавер-групах і трьох дез-метал групах. У 16 років виграв на конкурсіGuitar Warsу Вісконсині.

У 1987 році на прослуховування в Megadeth прийшов шістнадцятирічний Джефф Луміс. Після Мастейн похвалив його за гарний навик гри, але відмовив, оскільки Луміс був занадто молодий. Пізніше він потрапив на концерт групи Cacophony, в якій грали Марті Фрідмен і Джейсон Беккер, і розповів Фрідмену (який у той момент випустив свій перший сольний альбом Dragon's Kiss) про цей випадок. Фрідмен прийшов на прослуховування. У лютому 1990 він офіційно приєднався до Megadeth. У 2005, Луміс розділив сцену з Megadeth, як лідер-гітарист Nevermore під час мастейновского фестивалю Gigantour. За випадковим збігом колишній одногрупник Луміса по Nevermore Кріс Бродерік через 2 роки прослуховувався і став новим гітаристом Megadeth.

Дискографія

Nevermore

  • Enemies of Reality(2003, remixed in 2004)
  • This Godless Endeavor(2005)
  • In Memory( EP, 1996)
  • Dead Heart in a Dead World(2000)
  • The Politics of Ecstasy(1996)
  • The Year of the Voyager(2008)
  • Nevermore(1995)
  • The Obsidian Conspiracy(2010)
  • Dreaming Neon Black(1999)

Solo

  • Zero Order Phase(2008)

Інше

  • Tim "Ripper" Owens -Play My Game(2009)
  • Pamela Moore -Stories from a Blue Room(2006)
  • Switchblade -Invictus Infinitum(2009)
  • Annihilator -Metal(2007)
  • God Forbid -Gone Forever(2004)
  • Marty Friedman -Future Addict(2008)
  • Warrel Dane -Praises to the War Machine(2008)

DVD

  • SUPER SHRED -Guitar World

Комментарии

Сайт: Википедия