Наши проекты:

Про знаменитості

Максим Литовченко: біографія


Максим Литовченко біографія, фото, розповіді - російський актор театру і кіно

російський актор театру і кіно

Народився 16 серпня 1969 року в Москві. Дитинство і юність провів на Таганці. У 2001 році закінчив режисерський факультет ГІТІСу (майстерня Петра Фоменка). Грає в Московському театру «Майстерня П. Фоменко». Кілька років професійно займався і займається донині парашутним спортом, у тому числі - стрибками з наднизьких висот (BASE).

У 2004 році в складі команди НП " ГЛАВПРИГ "взяв участь у встановленні світового рекорду - з Останкінської вежі одночасно стрибнули 30 парашутистів.

Фільмографія

  • 2003 - Стилет -Юра
  • 2010 - Знову новий рік
  • 2002 - Копійка -картковий шулер
  • 2009 - Ласкавий травень -Сергій Кузнєцов
  • 2010 - Брестська фортеця
  • 2004 - Стилет 2 -Рудий
  • 2007 - Бій з тінню 2 -Шликов
  • 2007 - Диверсант. Кінець війни -епізод
  • 2006 - Печорін. Герой нашого часу -довгий козак
  • 2000 - Прощаючись із Москвою
  • 2007 - Приватне життя доктора Селіванової -Діма
  • 2003 - Прощання у червні -студент Букін
  • 2005 - Бій з тінню -Шликов
  • 2007 - Подорож у закоханість -Свен
  • 2006 - Ейфорія -Андрюха
  • 2004 - Штрафбат -Кобилко
  • 2001 - Далекобійники -Вольт

Комментарии

Сайт: Википедия