Наши проекты:

Про знаменитості

Грегорі Лемаршаль: біографія


Грегорі Лемаршаль біографія, фото, розповіді - французький співак
13 травня 1983 - 30 квітня 2007

французький співак

Біографія

Грегорі Лемаршаль народився в містечку Ля-Тронше, недалеко від Шамбері, регіон Савойя. У 2 роки у нього виявили муковісцидоз.

У 1995 році став чемпіоном Франції з акробатичного рок-н-ролу.

Брав участь у місцевих телевізійних конкурсах (Tremplin des ?toiles в 1999 р.) і передачах (Graines de Stars в 1999 р.)

22 грудня 2004 став переможцем четвертого сезону французької Star Academy, ставши першим в історії проекту переможцем-чоловіком. За нього проголосувало 80% телеглядачів.

18 квітня 2005 вийшов його перший альбом «Je deviens moi» (Я стаю собою).

У січні 2006 він отримує премію - «Відкриття року »на NRJ Music Awards. З 9 травня по 26 травня 2006 він з великим успіхом гастролює по Франції, Бельгії та Швейцарії. 29,30,31 травня і 24 червня Грегорі виступив в легендарній «Олімпії».

У лютому 2007 він заявляє, що змушений зробити паузу із-за поганого здоров'я. Незважаючи на цей відхід, заплановано другий альбом. На початку квітня він заспівав Vivo per lei c Елен Сегар.

У лютому 2007 року стан здоров'я співака серйозно погіршується, йому потрібна пересадка легенів. 30 квітня 2007 він помер. Грегорі Лемаршаль був похований на кладовищі містечка Сонназ у Савойї.

7 червня 2007 була офіційно зареєстрована Асоціація проти муковісцидозу імені Грегорі Лемаршаля - «Association Gregory Lemarchal». 18 червня 2007 був представлений широкій публіці його другий альбом.

Дискографія

Альбоми

  • 18 квітня 2005:Je deviens moi(платиновий диск)
  • 23 жовтня 2006:Olympia 06
  • 18 червня 2007:La voix d'un ange( посмертний альбом, діамантовий)
  • 16 листопада 2009:R?ves(посмертний альбом, компіляція)

Сингли

  • 29 березня 2005:?cris l'histoire(платиновий диск):
  • 18 липня 2005:Je suis en vie
  • 5 грудня 2005:? corps perdu
  • 9 травня 2006:M?me si (What you're made of)з Люсі Сільвас
  • 11 червня 2007:De temps en temps(посмертний сингл)
  • 28 квітня 2008:Restons amis(посмертний сингл)

DVD

  • 23 листопада 2006:Olympia 06

Кліпи

  • De Temps en Temps
  • Je Suis en Vie
  • Ecris l'histoire
  • Meme Si (What You're Made Of)
  • Restons Amis n
    • Je reve
    n
  • A Corps Perdu
  • Le Lien
  • Le Feu sur les Planches

Комментарии

Сайт: Википедия