Наши проекты:

Про знаменитості

Леклюіз, Гі: біографія


Леклюіз, Гі біографія, фото, розповіді - французький комедійний актор і гуморист

французький комедійний актор і гуморист

Здатний видавати звук, схожий на далеке лаяніе собаки.

Фільмографія

  • 2008 - Бобро поржаловать /Bienvenue chez les Ch'tis
  • 2005 - Набережна Орфевр, 36 /36 Quai des Orf?vres
  • 2003 - Ключі від машини /Les Clefs de bagnole
  • 2007 - Chrysalis /Chrysalis
  • 2008 - Одного разу в Марселі /MR 73
  • 2002 - Гангстери /Gangsters
  • 2009 - Сафарі /Safari

Комментарии

Сайт: Википедия