Наши проекты:

Про знаменитості

Лак Софі: біографія


Лак Софі біографія, фото, розповіді - австралійська актриса

австралійська актриса

Біографія

Софі Лак народилася 17 жовтня 1989 року. Вона відома, як Флай Уотсон у серіалі «Велика хвиля». Софі народилася в Паймбле (передмістя Сіднея), штат Новий Південний Уельс, Австралія. Перший акторський досвід вона отримала в серіалі «Водяні щури» у 2000 році. Цей серіал знімався в Австралії з 1996 року. Софі зіграла в одному з епізодів роль Поллі Фліт. Потім вона знялася в серіалі «Будинки і в дорозі». Вона грала роль Тамари Сімпсон, яку потім зіграла в повнометражному фільмі по серіалу, який вийшов відразу на DVD. Софі Лак також знімалася в серіалах «All Saints», де вона грала роль Лесі, і «Собака на ім'я Снобз». І в 2005 році вона знялася в серіалі «Велика хвиля».

Фільмографія

  • 2000 - Водяні щури (телесеріал) /Water Rats-Поллі Фіт-1 епізод (Chinese Checkers)
  • 2009 -All Saints (телесеріал)-Лесі-1 епізод (Out of the Ashes)
  • 2003 - Будинки та в дорозі (телесеріал) /Home and Away-Тамара Сімпсон-1 епізод
  • 2003 - Собака на ім'я Снобз (телесеріал) /Snobs-міська дівчисько-1 епізод
  • 2003 - Будинки та в дорозі: Розділені серця /Home and Away: Hearts Divided-Тамара Сімпсон
  • 2005-2006 - Велика хвиля (телесеріал) /Blue Water High-Софі Лак-36 епізодів

Комментарии

Сайт: Википедия