Наши проекты:

Про знаменитості

Кемрін Мангейм: біографія


Кемрін Мангейм біографія, фото, розповіді - американська актриса, відома перш за все за ролями адвоката Еллеонор Фрутті на каналі ABC
День народження 08 березня 1961

американська актриса, відома перш за все за ролями адвоката Еллеонор Фрутті на каналі ABC

Біографія

Манх народилася в Колдуелл, Нью-Джерсі, але виросла в Пеорії, Іллінойс. Вона дочка Сільвії, викладача, і Джерома Манх, професора математики. Її сім'я євреї. Манх стала цікавитися акторством після участі у фестивалі Ренесансу в середній школі. Вона закінчила каліфорнійський університет Санта-Круз зі ступенем бакалавр витончених мистецтв у 1984 році і нью-йоркський університет зі ступенем магістра витончених мистецтв у 1987 році.

Фільмографія

  • Десяте королівство(2000)
  • Проект Лярамі(2002)
  • Ханна Монтана(2007)
  • Несподіваний удар(1983)
  • Стиратель(1996)
  • Меркурій у небезпеці(1998)
  • говорить з примарами(2006-2010)
  • Щастя(1998)

Комментарии

Сайт: Википедия