Наши проекты:

Про знаменитості

Дебора Кокс: біографія


Дебора Кокс біографія, фото, розповіді - канадсько-американська ритм-енд-блюз та соул співачка, автор пісень і акторка
День народження 13 липня 1974

канадсько-американська ритм-енд-блюз та соул співачка, автор пісень і акторка

Дискографія

Студійні альбоми

  • 2002:The Morning After
  • 2007:Destination Moon
  • 2008:The Promise
  • 1995:Deborah Cox
  • 1998:One Wish

Компіляції

  • 2004:Ultimate Deborah Cox
  • 2003:Remixed

Комментарии

Сайт: Википедия