Наши проекты:

Про знаменитості

Олександр Захаров: біографія


Олександр Захаров біографія, фото, розповіді - радянський актор
19 вересня 1951 - 26 березня 1982

радянський актор

Відразу після закінчення школи вступив на режисерський факультет Ленінградського інституту культури, звідки, провчившись один рік, перевівся на акторський факультет ЛГИТМіК, на курс Т. Г. Сойнікова, закінчив який в 1974 році, і став артистом Ленінградського театру імені Ленсовета. Тут їм були зіграні Петя Воронін в «П'ятому десятці», Антон в «Ельдорадо», Принц у «Сніговій королеві» та інші ролі.

Помер 26 березня 1982 на 31-му році життя. У той день він ішов додому з репетиції, втратив свідомість у метро, ??впав і отримав травму, несумісну з життям.

Фільмографія

Актор

  • 1980 - День на роздуми -Мерзлов
  • 1969 - На шляху до Берліна
  • 1974 - Під кам'яним небом / Under en steinhimmel (Норвегія, СРСР) -німецький офіцер
  • 1979 - Вигідний контракт -курсант Ожегов
  • 1979-1980 - Крутий поворот -Конопльов
  • 1982 - Пікова дама -Сурін
  • 1983 - Ювелірна справа -лейтенант Єрмаков
  • 1981 - Самогубство (телеспектакль)
  • 1969 - Сини йдуть у бій -Толя Корзун
  • 1974 - Моє покоління -молодий офіцер
  • 1976 - Старі друзі
  • 1967 - Війна під дахами -Толя Корзун
  • 1980 - Пригоди Шерлока Холмса і доктора Ватсона. Полювання на тигра -Рональд Адер
  • 2000 - Спогади про Шерлока Холмса -Рональд Адер
  • 1980 - Пригоди Шерлока Холмса і доктора Ватсона. Смертельна сутичка -Рональд Адер
  • 1981 - Штормове попередження -Викентьев
  • 1974 - Незнайомий спадкоємець -Гена Петров
  • 1974 - Народжена революцією -конвоїр

Комментарии

Сайт: Википедия