Наши проекты:

Про знаменитості

Олександр Жигалкін: біографія


Олександр Жигалкін біографія, фото, розповіді - російський актор і режисер
День народження 01 лютого 1968

російський актор і режисер

Біографія

Олександр Жигалкін народився 1 лютого 1968 року в Москві. У 1992 році закінчив акторський факультет Вищого театрального училища ім. Щукіна. Актор і один із засновників театру «Вчена мавпа». Доцент кафедри акторської майстерності естрадного факультету РАТІ. Член правління Центрального Будинку актора ім. А.А. Яблочкіної. Співзасновник продюсерського центру KOSA. Член Академії російського телебачення.

Фільмографія

Режисер

  • 2007 - Татусеві дочки
  • 2006 - Хто в домі господар?
  • 2006 - Брати по-різному
  • 2001 - Кишкін будинок
  • 2010 - Гаражі
  • 2007 - Вся така раптова
  • 2005 - 6 кадрів
  • 2009 - Вороніни

Актор

  • 2009 - Татусеві доньки -Сан Санич
  • 2001 - Марш Турецького -журналіст
  • 2001 - Левова частка - епізод
  • 1993 - Кодекс безчестя - епізод
  • 2006 - Хто в домі господар? -Конферансьє / менеджер Микити
  • 2000 - Ялинка
  • 1992 - Анкор, ще анкор -лейтенант
  • 1998 - Ретро утрьох - епізод
  • 2010 - Гаражі -міліціонер
  • 1996 - Повернення «Броненосця» - епізод
  • 2005 - 6 кадрів
  • 1993 - Італійський контракт

Актор озвучення

  • 1989 - «Піф і Геркулес» (мультсеріал)
  • 2004 - «Лускунчик» (мультфільм)

Театр

Режисер

  • «Хлопчик, який дуже швидко зростав» ( опера для дітей, Джанкарло Менотті)
  • «Швейк, або гімн ідіотизму» (Театр Сатири)
  • «Шість кадрів шоу»
  • «Сон у зимову ніч» (ДК ім. Зуєва)

Актор

  • «Місто мишей» (театр «Вчена мавпа»)
  • «Клуб комедії» (комічний театр «Квартет І»)
  • «Птахи» (Театр Естради)
  • «Ля комедія 2, або Зовсім інша історія з елементами великого мистецтва» (комічний театр «Квартет І» ) - Піту, слуга мсьє Селімара
  • «Акторські ігри» (комічний театр «Квартет І»)
  • «Швейк, або гімн ідіотизму» (Театр Сатири) - аукціонщік
  • «Веселі хлоп'ята» (мюзикл) - пастух Костя Потєхін
  • «День виборів» (комічний театр «Квартет І») - Олександр Олександрович, головний режисер обласного театру драми ім. А.С. Пєтухова
  • «Шість кадрів шоу»

Телебачення

  • Учасник новорічного шоу «Неблакитний вогник» у 2004 році на Ren-TV
  • Ведучий телепрограми «Телекоктейль" На трьох "» на ТНТ
  • Автор, актор закадрового озвучення і ляльковод програми «Сам собі режисер» на телеканалі «Росія»
  • Режисер -постановник шоу «Слава Богу, ти прийшов!» на СТС

Радіо

  • Серіал «Пред'явіть документи!» на «Авторадіо»
  • Серіал «Вірні друзі» на «Авторадіо»
  • Ток-шоу «Бліндаж» на «Авторадіо»
  • Серіал «Здрастуйте, доктор!» на «Авторадіо»

Комментарии

Сайт: Википедия