Наши проекты:

Про знаменитості

Жан-Мішель Андре Жарр: биография


Вибрана дискографія

Студійні записи

  • Rendez-Vous(1986)
  • Equinoxe(1978)
  • Sessions 2000(2002)
  • Chronologie(1993)
  • La Cage / Erosmachine(1970, 7 "сингл)
  • Geometry of Love(2003, спродюсував Joachim Garraud)
  • Teo & Tea(2007) вийшов 26 березня
  • Deserted Palace(1972)
  • Oxyg?ne: Live in your living room(2007) вийшов 26 листопада
  • Interior Music(2001, лімітоване видання для Bang & Olufsen, 1000 екземплярів)
  • Metamorphoses(2000, спродюсував Joachim Garraud)
  • Waiting for Cousteau(En Attendant Cousteau) (1990)
  • Revolutions(1988)
  • Oxygene 7-13(1997)
  • Zoolook(1984)
  • Magnetic Fields(Les Chants Magn?tiques) (1981)
  • Oxygene(1976)
  • Music for Supermarkets (Musique Pour Supermarch?)(1983, у примірнику 1 шт.)

Концертні записи

  • DVDJarre in China - Forbidden City / Tian-Anmen(2004, виданий у форматі 2DVD + CD)
  • In Concert Houston-Lyon(1987, перевиданий у тому ж році під назвоюCities in Concert Houston-Lyon)
  • Jarre Live(1989, перевиданий у 1996 році під назвоюDestination Docklands)
  • Live Printemps de Bourges 2002 (2006, випущений тільки на iTunes)
  • Live From Gda?sk - (Koncert w Stoczni)(2005)
  • DVDOxygen in Moscow(8 жовт. 2007 )
  • The Concerts in China(Les Concerts En Chine) (1982)
  • Hong Kong(1994)

Саундтреки

  • Qui Veut Devenir Une Star(2001, не випущений офіційно)
  • Les Granges Br?l?es(1973) - до фільму Спалені клуні

Ремікси

  • Jarremix(1995)
  • Odyssey Through O2(1998)

Збірники

  • The Laser Years(Les Ann?es Laser) (1989, колекція з 9 CD, з ексклюзивним дискомCities In Concert Houston-Lyon)
  • Musik aus Zeit und Raum(1984)
  • The Essential(2004)
  • L'Int?grale(1992, колекція з 10 CD)
  • The Essential 1976-1986(1985, ті ж композиції, що й наThe Essential Jean Michel Jarre)
  • The Essential Jean Michel Jarre(1983)
  • AERO(2004, CD і DVD, формат 5.1 sound)
  • The Complete Oxygene(1998, 2 CD box cOxygeneіOxygene 7-13з бонус-треком)
  • Images - The Best of Jean Michel Jarre(1991)
  • Synthesis(1983, випущений тільки в Італії)
Сайт: Википедия