Наши проекты:

Про знаменитості

Дон Омар: біографія


Дон Омар біографія, фото, розповіді - пуерторіканський співак і композитор, виконуючий пісні в стилі реггетон, лауреат премії «Греммі» в номінації «Латиноамериканська музика»
День народження 10 лютого 1978

пуерторіканський співак і композитор, виконуючий пісні в стилі реггетон, лауреат премії «Греммі» в номінації «Латиноамериканська музика»

Дискографія

Студійні альбоми

  • 2010:Don Omar Presents: Meet The Orphans
  • 2010:Prototype 2.0
  • 2009:iDon
  • 2003:The Last Don
  • 2006:King of Kings

Інші альбоми

  • 2006:King Of Kings: Armageddon Edition(перевидання)
  • 2007:Don Omar Presenta: El Pent?gono(збірка)
  • 2007 :King Of Kings: Live(концертний альбом)
  • 2005:Da Hitman Presents Reggaet?n Latino(збірка )
  • 2004:The Last Don Live(концертний альбом)
  • 2005:Don Omar Presenta: Los Bandoleros(збірка)
  • 2009:Don Omar Presenta: El Orfanato(збірка)
  • 2006:Don Omar Presenta: Los Bandoleros Reloaded(збірка)

Комментарии

Сайт: Википедия