Наши проекты:

Про знаменитості

Алессандро Джуліані: біографія


Алессандро Джуліані біографія, фото, розповіді - канадський актор і співак, що став відомим зігравши роль Фелікса Гаета в серіалі Зоряний крейсер «Галактика» каналу Sci Fi
День народження 21 квітня 1978

канадський актор і співак, що став відомим зігравши роль Фелікса Гаета в серіалі Зоряний крейсер «Галактика» каналу Sci Fi

Фільмографія

Ролі в кіно

  • 1997 Зоряні ворота | Stargate SG-1 (США, Канада)
  • 2002-2003 Єремія | Jeremiah (США, Канада)
  • 2008 Елегія | Elegy (США)
  • 2004-2009 Зоряний крейсер Галактика | Battlestar Galactica (США, Великобританія)
  • 2007 Теорія хаосу | Chaos Theory (США):: Кен
  • 1999 Дивний світ | Strange World (Канада, США)
  • 2006 Зошит смерті | Desu n?to (Японія)
  • 1998 Сім днів | Seven Days (США)
  • 2009 Любов трапляється | Love Happens (Канада, США):: Таттус
  • 2002 Викрадений | Taken (США)
  • 2009 Хранителі | Watchmen (США, Великобританія) (немає в титрах)
  • 1993 Ранма ? | Ranma ? (Японія, анімаційний)
  • 2004 Чарівник Земномор'я | Legend of Earthsea (США)
  • 2000-2002 Ангел темряви | Dark Angel (США)
  • 1985-1992 Секретний агент МакГайвер | MacGyver (США, Канада)
  • 2007 Зоряний крейсер Галактика: Лезо | Battlestar Galactica: Razor (США):: Фелікс

Озвучування

  • 2006 Обан, зоряний гонщик | Oban Star-Racers (Франція, Японія, анімаційний )
  • 2000 Допоможіть! Я риба | Hj?lp, jeg er en fisk (Німеччина, Данія, Ірландія, анімаційний)
  • 2005-2008 Зоряний форсаж | Alien Racers (США, анімаційний)
  • 2006 Барбі: Казкова країна Мермедія | Barbie: Mermaidia (США, анімаційний)
  • 2005 Барбі і подружки в Голлівуді | My Scene Goes Hollywood (США, анімаційний)
  • 2000 Люди Ікс: Еволюція | X-Men: Evolution (США, анімаційний)
  • 1995 Команда «Рекс» | The Adventures of T-Rex (США, анімаційний)
  • 1999 Трансформери: Звір-роботи | Beast Machines: Transformers (Канада , анімаційний)
  • 2007 Барбі в ролі Принцеси Острова | Barbie as the Island Princess (США, анімаційний)
  • 2005 Барбі: Казкова країна | ??Barbie: Fairytopia (США, анімаційний)
  • 2004 Бионикл 2: Легенда Метру Нуї | Bionicle 2: Legends of Metru Nui (США, анімаційний)
  • 2005 Бионикл 3: У павутині тіней | Bionicle 3: Web of Shadows (США, анімаційний )
  • 2004 Барбі: Принцеса і Жебрачка | Barbie as the Princess and the Pauper (США, анімаційний)

Комментарии

Сайт: Википедия