Наши проекты:

Про знаменитості

П'єтро Джермі: біографія


П'єтро Джермі біографія, фото, розповіді - італійський актор, сценарист, режисер

італійський актор, сценарист, режисер

Фільмографія

  • 1965 -Пані та панове(Signore e signori)
  • 1972 -Альфредо, Альфредо(Alfredo, Alfredo)
  • 1948 -In nome della legge(Іменем закону)
  • 1970 -Le castagne sono buone
  • 1961 -Розлучення по-італійськи(Divorzio all'italiana)
  • 1957 -L'uomo di paglia
  • 1945 -Il testimone(Свідок)
  • 1951 -La citt? si difende
  • 1956 -Il ferroviere(Машиніст)
  • 1952 -La presidentessa
  • 1950 -Il cammino della speranza(Шляхом надії)
  • 1953 -Amori di mezzo secolo(епізод 3, війна 1915-1918)
  • 1968 -Серафіно
  • 1959 -Проклята плутанина(Un maledetto imbroglio; інші варіанти перекладу назви:Злощасний обман;В безвиході)
  • 1966 -L'immorale(Аморальний)
  • 1952 -Il brigante di Tacca del Lupo
  • 1963 -Спокушена і покинута(Sedotta e abbandonata)
  • 1953 -Gelosia
  • 1947 -Giovent? perduta(Втрачена молодість)

Нагороди

  • 1963 - Приз «Оскар» за кращий сценарій фільму «Розлучення по-італійськи»
  • 1966 - Великий приз МКФ в Канні за фільм «Пані та панове»

Комментарии

Сайт: Википедия