Наши проекты:

Про знаменитості

Брайан Дауні: біографія


Брайан Дауні біографія, фото, розповіді - канадський актор, музикант, письменник
День народження 31 жовтня 1944

канадський актор, музикант, письменник

Біографія

Брайан Дауні отримав свою першу роль в 1986 році, у фільмі «The Adventure of Faustus Bidgood», в якому задіяний весь склад CODCO (Канадська комедійна трупа). Знайомство з продюсером Полом Донованом почалося з 1988 року коли Дауні пробувався на роль у фільмі «Norman's Awesome Experience». Брайан зазвичай зображує лиходіїв, трусів, і інших малопривабливих персонажів.

Після закінчення серіалу Лексс на Дауні напали і жорстоко побили біля банкомата. На своєму веб-сайті він написав про тривалий і важкий відновленні після цього інциденту, відновлення, яке перешкоджало його роботі протягом деякого часу. Після реабілітації він знову почав працювати.

Дауні - також музикант і письменник. Після закінчення серіалу Лексс, було оголошено, що він буде писати деякі історії для книжки коміксів Lexx, в даний час доля цього проекту невизначена. Був також розмова про продовження серіалу Лексс, однак цей проект очевидно провалився.

Фільмографія

  • 1997-2002 - Лексс (серіал)
  • 2006 - Свічки на Бей стріт (ТБ)
  • 2007 - Снігові ангели
  • 2007 - Матч бідняка
  • 2007 - Свежезахороненние
  • 1997 - Лексс: Темна зона (серіал)
  • 1996-1999 - Тисячоліття (серіал)

Комментарии

Сайт: Википедия