Наши проекты:

Про знаменитості

Стівен Роберт Гуттенберг: біографія


Стівен Роберт Гуттенберг біографія, фото, розповіді - американський актор, продюсер, сценарист і режисер
День народження 24 серпня 1958

американський актор, продюсер, сценарист і режисер

Біографія

Народився в Брукліні. Його батьки, мати Енн Ірис Ньюмен (асистент хірурга), і батько Джером Стенлі Гуттенберг (інженер-електрик). Стів отримав єврейське виховання. Закінчив Джульярдську школу, потім навчався у Державному університеті Нью-Йорка та Університеті штату Каліфорнії в Лос-Анджелесі.

Фільмографія

  • 1977 - Хроніки курчати /The Chicken Chronicles
  • 2002 - PS Ваш кіт мертвий /P.S. Your Cat Is Dead
  • 1984 - Поліцейська академія /Police Academy
  • 2005 - Знайомство з Санта /Meet the Santas
  • 1982 - Забігайлівка /Diner
  • 1995 - Родинне свято /Home For The Holiday
  • 1983 - Людина, якого не було /The Man Who Wasn't There
  • 1997 - Каспер: Натхненне початок /Casper: A Spirited Beginning
  • 1988 - Кокон 2 /Cocoon: The Return
  • 1987 - Поліцейська академія 4: Громадянське патрулювання /Police Academy 4: Citizens on Patrol
  • 1987 - Троє чоловіків і немовля /Three Men and a Baby
  • 1997 - Зевс і Роксана /Zeus and Roxanne
  • 1986 - Поліцейська академія 3: Знову в академію /Police Academy 3: Back In Training
  • 1980 - Не спиняйте музику /Can ' t Stop The Music
  • 1987 - Вікно спальні /The Bedroom Window
  • 1986 - Коротке замикання /Short Circuit
  • 1985 - Кокон /Cocoon
  • 1990 - Троє чоловіків і маленька леді /Three Men and a Little Lady
  • 2008 - Ігри приречених /Cornered!
  • 2008 - Кінозірка /Major Movie Star
  • 2004 - Самотній Санта бажає познайомитися з місіс Клаус /Single Santa Seeks Mrs. Claus
  • 1983 - На наступний день /The Day After
  • 1985 - Погана медицина /Bad Medicine
  • 1987 - Амазонки на Місяці /Amazon Women on the Moon
  • 1990 - Не кажи їй, що це я /Don `t Tell Her It `s Me
  • 1987 - Здавайтеся /Surrender
  • 1997 - Башта жаху /Tower of Terror
  • 1985 - Поліцейська академія 2: Їх перше завдання /Police Academy 2: Their First Assignment
  • 2005 - Джексон /Jackson
  • 2007 - Роблячи вибір /Making Change
  • 1995 - Біг грін /The Big Green
  • 1978 - Хлопчики з Бразилії /The Boys from Brazil
  • 2005 - Пригоди Посейдона /Poseidon Adventure
  • 1995 - Двоє: я і моя тінь (англ.It Takes Two)
  • 1988 - Вищі духи /High Spirits
  • 1979 - Гравці /Players

Комментарии

Сайт: Википедия