Наши проекты:

Про знаменитості

Нонна Гришаєва: біографія


Нонна Гришаєва біографія, фото, розповіді - російська співачка і актриса театру і кіно
День народження 21 липня 1971

російська співачка і актриса театру і кіно

Біографія

Першу головну роль зіграла в 10 років в Одеському театрі оперети. Навчалася в Одеській балетній школі, музичному училищі по класу вокалу.

У 1994 році закінчила Вище театральне училище імені Б. В. Щукіна (курс В. В. Іванова). З того ж року - у трупі театру імені Вахтангова. Грала і грає у виставах театрів кіноактора і «Квартету І». Працювала ді-джеєм на радіостанції «Срібний дощ». У 2006 році отримала звання заслуженої артистки Росії.

Разом із співаком і композитором Марком Тішманом навесні 2009 року стала переможницею третього сезону музичного конкурсу Першого каналу «Дві зірки», який стартував 9 березня. У першому випуску вони виконали пісню з репертуару Леоніда Утьосова «Пароплав», заробивши максимальну кількість балів.

Регулярно знімається (в самих різних образах) у популярній телепрограмі «Велика Різниця», де пародіювала таких знаменитостей, як Софія Ротару, Земфіра, Лариса Гузєєва, Аріна Шарапова, Тіна Канделакі та інші.

Приватне життя

Першим чоловіком був актор і музикант Антон Дьоров, від семирічного шлюбу з ним є дочка Настя. Зараз перебуває в шлюбі з актором Олександром Нестеровим; в грудні 2006 року у пари народився син Ілля.

Призи та нагороди

  • Лауреат міжнародного конкурсу «Петербурзький ангажемент»
  • Володар премії «Жінка року 2009» в номінації «Посмішка року» за роль у серіалі «Татусеві дочки».
  • Лауреат Театральній премії МК «За кращий жіночий тандем» (за роль Деніз у виставі «Мадемуазель Нітуш »2005 року)
  • Лауреат конкурсу акторської пісні ім. Андрія Миронова
  • Заслужена артистка Росії (2006 рік)

Творчість

Ролі в театрі

  • «Іствікські відьми» (Джон Апдайк) (мюзикл) -Олександра Споффорд(Державний театр кіноактора)
  • «День виборів» -красуня Нонна(театр «Квартету І»)
  • «День радіо» -красуня Нонна(театр «Квартету І»)
  • «Швидше, ніж кролики» -дівчинка за викликом(театр «Квартету І»)

ZORRO-мюзикл - циганка Інес

Телевистава

Фільмографія

Озвучення

  • 2004 - «Столичний сувенір» -Нонна, фотомодель

Телебачення

  • 2009 - «Ти супермодель 5» - провідна
  • «Театр + TV» - провідна
  • 2009 - «Зірки СТС поза ефіром »
  • 2009 -« Жіночий погляд »- гість
  • 2009 -« Мій родовід »
  • 2008 -« Хто розумніший за п'ятикласника? »- учасниця
  • 2010 - «Сміх у великому місті» - учасниця протистояння, переможниця (переможений - Гарік Харламов)
  • 2009 - «Льодовиковий період 3» - член журі
  • 1998 -2000 - «БІС»
  • 2005 - «Деталі» - гість
  • 2009 - «Дві зірки 3» - учасниця
  • «Відкритий проект»
  • «Історії в деталях» - об'єкт історії
  • 2008 - «Олів'є-шоу 2009 »- актриса
  • « У суботу ввечері »
  • 2008 -« Найрозумніший ласун »- учасниця
  • 2006 -« Хороші жарти »- учасниця
  • 2009 - «Запрошує Борис Ноткін» - гість
  • З 2008 - «Велика різниця» - актриса
  • 1992-1995 - «Оба-На!» - провідна
  • 2008 - «Поки всі вдома»
  • 2008 - «Кулінарний поєдинок» - учасниця
  • «Російська рулетка» - учасниця
  • 2009-2010 - «Олів'є-шоу 2010» - актриса
  • 2008 - «Льодовиковий період 2» - член журі
  • 2010 - «Велика різниця» - актриса
  • 2007 - « Слава богу, ти прийшов! »- учасниця
  • 2009 -« Контрольна закупка »(рубрика« Зоряна закупівля »)
  • 2008 -« Здрастуйте, я ваша няня! »- провідна
  • 2004-2009 - «Клуб колишніх дружин» - провідна

Були спародійовано:

Реклама

  • 2009 -2010 - Растишка

Публікації

Комментарии

Сайт: Википедия