Наши проекты:

Про знаменитості

Денніс Ганзель: біографія


Денніс Ганзель біографія, фото, розповіді - німецький кінорежисер, а також сценарист
День народження 04 жовтня 1973

німецький кінорежисер, а також сценарист

Біографія

Денніс Ганзель народився 4 жовтня 1973 року в місті Ганновері. Навчався в Інституті кіно і телебачення (нім.Hochschule f?r Fernsehen und Film M?nchen) у Мюнхені.
NВ 2000 році, після декількох знятих короткометражних фільмів, які удостоїлися різними нагородами, дебютує з повнометражним телевізійним політичним трилером «Das Phantom», нагородженим телевізійної премією «Adolf Grimme Preis».
nВ 2001 знімає молодіжну комедію «Дівчата зверху», яка має великий успіх - 1,8 мільйонів глядачів. У 2004 виходить фільм «Академія смерті» - учасник різних кінофестивалів (Міжнародний кінофестиваль у Карлових Варах - перемога в номінації кращий актор (Макс Римельт); кінофестиваль EuropaCinema у Віареджо - перемога в номінації кращий фільм), який ще в 2003 році, будучи ще не знятим, отримує приз «Deutscher Filmpreis» як кращий неекранізірованний сценарій.
nВ 2008 році виходить наступний фільм Ганзеля «Експеримент 2: Хвиля», учасник кінофестивалю Санденс.

Фільмографія

  • 1996 -The Wrong Trip(короткометражка)
  • 1998 -Living Dead(короткометражка)
  • 2000 -Das Phantom(телефільм)
  • 2004 - Академія смерті /NaPolA
  • 2008 - Експеримент 2: Хвиля /Die Welle
  • 2001 - Дівчата зверху /M?dchen, M?dchen
  • 2001 -The Dawn
  • 1998 -Im Auftrag des Herrn(короткометражка)

Комментарии

Сайт: Википедия