Наши проекты:

Про знаменитості

Пітер Галлахер: біографія


Пітер Галлахер біографія, фото, розповіді - американський актор
День народження 19 серпня 1955

американський актор

Фільмографія

  • 1993: Короткі історії /Short Cuts
  • 2002: Мільйонер мимоволі /Mr. Deeds
  • 1994: Мати своїх дітей /Mother's Boys
  • 1996: Останній танець /Last Dance
  • 1994: Підручний Хадсакера /The Hudsucker Proxy
  • 1994: Біла миля /White Mile
  • 2000: /The Last Debate
  • 1980: /The Idolmaker
  • 1994: Місіс Паркер і порочне коло /Mrs. Parker and the Vicious Circle
  • 1997: /The Man Who Knew Too Little
  • 1999: Краса по-американськи /American Beauty
  • 1995: Поки ти спав /While You Were Sleeping
  • 1989: Секс, брехня і відео /Sex, Lies , and Videotape
  • 2010: Таємні зв'язку (серіал)
  • 1993: Готова на все /Malice
  • 2000 : /Cupid & Cate
  • 2010: Бурлеск
  • 2003: Як бути /How To Deal
  • 2009: Адам /Adam
  • 1992: Гравець /The Player
  • 1988: Вищі духи /High Spirits
  • 1999: /House On Haunted Hill
  • 1996: Титанік /Titanic
  • 1990: /Tune in Tomorrow ...
  • 2009: Каліфорнійський блудник /Californication
  • 2003-2007: Самотні серця /The OC
  • 1987: Моя маленька дівчинка /My Little Girl
  • 2000: /Center Stage
  • 1998: /Brave New World

Премії та нагороди

Венеціанський кінофестиваль, 1993 рік

Переможець: Кубок Вольпі за кращий акторський ансамбль («Короткий монтаж»)

Комментарии

Сайт: Википедия