Наши проекты:

Про знаменитості

Олексій Федорович Вишня: біографія


Олексій Федорович Вишня біографія, фото, розповіді - музикант, вокаліст, автор пісень і звукорежисер
День народження 18 вересня 1964

музикант, вокаліст, автор пісень і звукорежисер

Біографія

Учень Андрія Трипілля. Зібрав домашню студію на гроші, які заробив на «шкідливому виробництві» - в цеху первинної обробки бавовни. У травні 1985 року записав перший студійний альбом Олександра Башлачева «Третя Столиця», запис організував Сергій Фірсов. У тому ж році записав альбом Кіно - «Це не любов». В альбомі «Група крові» відповідав за зведення.

Дискографія

Соло:

  • 1987 - Серце
  • 2000 - Олексій Вишня feat. Irie
  • 2004 - Мільйон проти
  • 2003 - Віагра для Путіна (проект Політ.Техно)
  • 1984 - Останній альбом
  • 2004 - Перезавантаження
  • 1991 - Ілюзії
  • 1998 - Сон моряка
  • 1989 - Танці на битому склі

Комментарии

Сайт: Википедия