Наши проекты:

Про знаменитості

Вернон Уеллс: біографія


Вернон Уеллс біографія, фото, розповіді - американський кіноактор
День народження 31 грудня 1945

американський кіноактор

Фільмографія

  • The Drawn Together Movie: The Movie(2010)
  • Devil 's Knight(2003)
  • Circuitry Man(1990)
  • Космічні далекобійники(1996)
  • Коммандо(1985)
  • Curse of the Forty-Niner(2003)
  • Fortress (1993 film)(1993)
  • Green Street 2: Stand Your Ground(2009)
  • Fortress (1986 film)(1986)
  • Божевільний Макс 2(1981)
  • Ох, уже ця наука(1985)
  • American Eagle (1989 film) | American Eagle(1989)
  • Looney Tunes: Back in Action(2003)
  • Король мурах(2003)
  • Plughead Rewired: Circuitry Man II(1994)
  • Power Rangers: Time Force(2001)
  • The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde(2006)
  • Ultimatum(1994)
  • Beneath Loch Ness(2001)
  • Manosaurus(1994)
  • Внутрішній космос(1987)
  • Chastity(2005 )
  • Креветка на сковорідці(1990)
  • Tru Loved(2007)

Комментарии

Сайт: Википедия