Наши проекты:

Про знаменитості

Наталія Вернер: біографія


Наталія Вернер біографія, фото, розповіді -
День народження 07 вересня 1967

Життя

Кар'єра

Після закінчення середньої школи Наталія Вернер переїхала в Нью-Йорк, де навчалася в школі акторської майстерності Лі Страсберга, після чого повернулася до Німеччини. На зйомках художнього фільму «Переможець»(нім.Die Sieger)Наталія Вернер познайомилася з Гербертом Кнауп, з яким вони разом брали участь у фільмах до 2001 року.

Приватне життя

Під час зйомок фільму «Міс Техас»(нім.Miss Texas)партнером Наталії Вернер був канадець Роберт Зелігер, з яким Наталія Вернер пережила повінь, що сталася у Різдво 2004 року на острові Као-Лак (Таїланд). Роберт Зелігер і Наталія Вернер одружилися в січні 2006 року. На початку січня 2008 року стало відомо, що вони розлучаються, і що ініціатором була Наталія Вернер.

Фільмографія

  • 1996:Irren ist m?nnlich; TatortPerfect Mind - Im Labyrinth '
  • 1993:Leni/Лені
  • 1999:Der Feuerteufel - Flammen des Todes; Das Tal der Schatten; Frauen l?gen besser
  • 1997:Zum Sterben sch?n; Zur Zeit zu zweit; Spiel um dein Leben
  • 1994:Die Maschine; Frauen sind was Wunderbares; Die Sieger
  • 2008:Die L?ge/Брехня
  • 1992:Thea und Nat
  • 2006:Die Sturmflut; Unter anderen Umst?nden
  • 2007:Durch Himmel und H?lle
  • 2004:Miss Texas, 20 N?chte und ein Regentag
  • 2002:Der Seerosenteich
  • 2003:Wenn Weihnachten wahr wird
  • 2004:Experiment Bootcamp
  • 1995:Erotic Tales: Der Elefant vergisst nie, Kinder der Nacht
  • 1998:Der Laden, mammamia
  • 2001:Suck My Dick ; Verbotene K?sse
  • 2010:Стовпи Землі/The Pillars of the Earth. Роль Елен.
  • 2005:Das Geheimnis des Roten Hauses
  • 2003:Liebe und Verlangen
  • 1990-1992:Gl?ck 1
  • 2005:Durch Himmel und H?lle

Комментарии

Сайт: Википедия