Наши проекты:

Про знаменитості

Джессіка Берс: біографія


Джессіка Берс біографія, фото, розповіді - німецька телеведуча, актриса і поп-співачка
День народження 05 березня 1980

німецька телеведуча, актриса і поп-співачка

Кар'єра

Почала

У 1993 році Джесіка Берс почала свою кар'єру в якості актриси. Вона грала невеликі ролі в телесеріалах і фільмах. У 1996 році вона зробила свої перші кроки в музичному бізнесі, виступаючи в JessVaness в якості фонового вокаліста.

Музична кар'єра

У 2002 році Джесіка Берс познайомилася з продюсером Феліксом Штутгартом, з яким створила групу NovaSpace. Перший сингл «Time after time» відразу посів 6 місце в чартах. 6 січня 2003 виходить перший студійний альбом SuperNova. У 2004 році вони деякі сингли потрапляють в США, але провалюються на Billboard Charts. У 2008 році Джесіка покинула групу.

Кіно і телебачення

З 13 років Джессіка Берс грає в різних ролях кіно і телесеріалів, серед яких є Die Wagenfelds, Der Bulle von T?lz і пр. . У 2003 році їй запропонували роль у фільмі «Євротур», в якому вона зіграла роль Міккі, німецьку подругу по листуванню Скотта, який помилково вважав її чоловіком. Також Джессіка працювала з 2006 по 2007 рік VJ на телеканалі RTL 2. Там вона вела музичну програму «Apres Ski Hit»

У 2010 році вона ввела передачу «Вечеря зі знаменитістю».

Фільмографія

Дискографія

Сингли

  • 2004 Beds Are Burning
  • 2004 So Lonely
  • 2002 Time After Time
  • 2003 Run to You
  • 2004 Dancing with
  • 2002 To France
  • 2002 Guardian Angel
  • 2006 All Through the Night
  • 2003 Paradise

Альбоми

  • 2004 Cubes
  • 2006 DJ Edition
  • 2002 Supernova

Цікаві факти

  • Розмір одягу - 36
  • Зростання актриси - 170 см
  • Професійно грає на фортепіано
  • Крім німецького говорить ще англійською, французькою та іспанською
  • Будь-які види спорту - дайвінг, йога, волейбол, плавання

Комментарии

Сайт: Википедия