Наши проекты:

Про знаменитості

Боббі Бернс: біографія


Боббі Бернс біографія, фото, розповіді - колишній басист Soulfly, гітарист Primer 55

колишній басист Soulfly, гітарист Primer 55

Біографія

Боббі Бернс в 1997 році заснував репкор групу Primer 55 разом з вокалістом Джейсоном Луттреллом. У Primer 55 Бернс грає на гітарі і виконує партії бек-вокалу. За роки існування колектив записав 4 альбоми, один з яких потрапив на 102 місце в чарті Billboard.

У 2003 році Primer 55 розпалися і Боббі Бернс приєднався до Soulfly в якості басиста. У 2007 він відродив Primer 55, яка в тому ж році записала і випустила четвертий альбом. У липні 2010 року Бернс пішов з Soulfly.

Також він заснував групу Killer In The Workplace. Група ще не записала жодного альбому, але періодично виступає.

Дискографія

Primer 55

  • Family For Life( 2007)
  • Introduction To Mayhem(2000)
  • Primer 55(1999)
  • (the) New Release(2001)

Soulfly

  • Omen(2010)
  • Conquer(2008)
  • Prophecy(2004)
  • Dark Ages(2005 )

Комментарии

Сайт: Википедия