Наши проекты:

Про знаменитості

Майкл Бін: біографія


Майкл Бін біографія, фото, розповіді -
День народження 31 липня 1956

Актор народився і провів перші тринадцять років життя в Небрасці, потім переїхав до Арізони, де закінчив місцевий університет за курсом драматичного мистецтва. У середині сімдесятих Бін перебрався до Лос-Анджелес, де працював моделлю, знімався в рекламі і невеликих телесеріалах.

Фільмографія

  • 1986 - «Чужі» /Aliens-капрал Дуейн Хікс
  • 1988 -In a Shallow Grave
  • 1994 - «Червоні клітини» /Deep Red
  • 1992 - «К2» /K2
  • 2000 - «Вбивства в Черрі Фоллс» /Cherry Falls
  • 1993 - «Смертельне падіння» /Deadfall
  • 2002 - «Зупинятися час» /Clockstoppers
  • 1997 - /The Ride
  • 1988 - «Сьоме знамення» /The Seventh Sign
  • 1994 - « Кров мисливця »/Blood Of The Hunter
  • 1998 -« Американські дракони »/American Dragons
  • 1989 -« Безодня » /The Abyss
  • 1980 -Hog Wild
  • 1991 - «Бомба уповільненої дії» /Timebomb
  • 2000 - «Виконання наказу» /Chain of Command
  • 1998 - «Підступний план Сьюзен» /Susan 's Plan
  • 1978 -Grease(без згадки в титрах)
  • 1993 - «Тумстоун» /Tombstone
  • 1998 - «Срібний вовк» /Silver Wolf
  • 1996 - /Crash
  • 1997 - «Мерці не танцюють »/Dead Men Can 't Dance
  • 2001 -« Вічна битва »/Megiddo: The Omega Code 2
  • 1988 - «Шаленство» /Rampage
  • 1990 - «Морські котики» /Navy Seals
  • 1997 - «Астероїд» /Asteroid
  • 2007 - «Планета страху» /Planet Terror
  • 1995 - «Ошукані довіру» /Breach Of Trust
  • 1996 - «Скеля» /The Rock-Командир SEAL ВМС США Андерсон
  • 2002 -Borderline
  • 1996 - /Mojave Moon
  • 1983 -The Lords of Discipline
  • 1981 - «Шанувальник» /The Fan
  • 2005 - «Крейзі» /Havoc
  • 2005 - /Maang lung
  • 2006 - /The Insatiable
  • 1991 - «Термінатор -2: Судний день »/Terminator 2: Judgment Day(режисерська версія)
  • 1995 - /Jade
  • 1992 - «Смак до вбивства» /A Taste For Killing
  • 1995 - «Королівство сліпих» /In the Kingdom of the Blind, the Man with One Eye Is King
  • 2011 - Роздільник /The Divide
  • 1978 -Coach
  • 1984 - «Термінатор »/Кайл Різ
  • 2000 -« Мистецтво війни »/The Art of War

Цікаві факти

  • З інтерв'ю з режисером Олексієм Балабановим:
n

У Лос-Анджелесі був недавно. З Майклом Біном судився. Це той, який повинен був грати головну роль у картині «Американець». Бін запив в Норильську. І я зйомки припинив.

n

Участь в іграх

Комментарии

Сайт: Википедия