Наши проекты:

Про знаменитості

Джек Шолдер: біографія


Джек Шолдер біографія, фото, розповіді - американський режисер, який прославився своїми роботами в жанрі фільму жахів, народився 8 червня 1945 року в Філадельфії, штат Пенсильванія
-

американський режисер, який прославився своїми роботами в жанрі фільму жахів, народився 8 червня 1945 року в Філадельфії, штат Пенсильванія

В даний час працює викладачем Університеті Західної Кароліни на кафедрі кіно-мистецтв.

Цікаві факти

  • В DVD-коментарях до фільмуПрихований ворогдіжці Шолдер сказав, що його улюблений режисер - Джин Ренуар.

Фільмографія

  • 1988: Історія в'єтнамської війни 2 / Vietnam War Story II
  • 2003: Тремтіння / Tremors
  • 2002: Біпер / Beeper
  • 1987: Прихований ворог
  • 1999: Виконавець бажань 2: Зло безсмертне
  • 1995: Омен / The Omen
  • 1995: малювальник 2: Руки, які бачать / Sketch Artist II: Hands That See
  • 1990: На світанку
  • 1982: Одні у темряві / Alone in the Dark
  • 1997-2000: Золоті крила Пенсакола
  • 1997: Автомобіль-втікач / Runaway Car
  • 1996: Покоління Ікс / Generation X
  • 1994: Зловісне відображення / Natural Selection
  • 2001: арахнід / Arachnid
  • 2002: Вбивця в часі / Time Killer
  • 2000: Супернова / Supernova
  • 1973: Вечірка в саду / The Garden Party
  • 2004: 12 днів страху / 12 Days of Terror
  • 1989: Під прикриттям / Renegades
  • 1990-1991: Полум'я Габріеля / Gabriel 's Fire
  • 1985: Кошмар на вулиці В'язів 2: Помста Фредді
  • 1993: Дванадцять нуль одна після півночі

Комментарии

Сайт: Википедия