Наши проекты:

Про знаменитості

Девід Цукер: біографія


Девід Цукер біографія, фото, розповіді - американський кінорежисер
-

американський кінорежисер

Фільмографія

Режисер

  • 1984 - Абсолютно секретно! /Top Secret!
  • 1998 - Бейскетбол /Baseketball
  • 2008 - Американська казка /An American carol
  • 2003 - Дочка мого боса /My Boss's Daughter
  • 2003 - Дуже страшне кіно 3 /Scary Movie 3
  • 1988 - Голий пістолет /Naked Gun, The
  • 2006 - Дуже страшне кіно 4 /Scary Movie 4
  • 1986 - Безжальні люди /Ruthless People
  • 1980 - Аероплан! /Airplane!
  • 1991 - Голий пістолет 2 1 / 2: запах страху /Naked Gun 2 1 / 2: The Smell Of Fear, The

Сценарист

  • 1998 - Бейскетбол /Baseketball
  • 1994 - Голий пістолет 33 1 / 3: останнє образа /Naked Gun 33 1 / 3: The Final Insult
  • 1983 - Поліцейський загін! (Серіал) /Police Squad!
  • 1984 - Абсолютно секретно! /Top Secret!
  • 1988 - Голий пістолет /Naked Gun, The
  • 1977 - Солянка по-кентуккійскі /The Kentucky Fried Movie
  • 1980 - Аероплан! /Airplane!
  • 1991 - Голий пістолет 2 1 / 2: запах страху /Naked Gun 2 1 / 2: The Smell Of Fear, The
  • 2008 - Американська казка /An American carol

Продюсер

  • 1995 - Прогулянка у хмарах /Walk In The Clouds, A
  • 1994 - Голий пістолет 33 ?: Останнє образу /Naked Gun 33 1 / 3: The Final Insult
  • 2008 - Супергеройське кіно /Superhero Movie
  • 1998 - Бейскетбол /Baseketball

Виконавчий продюсер

  • 1992 - Недоумки /Brain Donors
  • 1983 - Поліцейський загін! /Police Squad!


Комментарии

Сайт: Википедия