Наши проекты:

Про знаменитості

Дебора Харрі: біографія


Дебора Харрі біографія, фото, розповіді - американська співачка і актриса, лідер new-wave групи Blondie, яку в середині 70-х організувала з гітаристом Крісом Стайном
-

американська співачка і актриса, лідер new-wave групи Blondie, яку в середині 70-х організувала з гітаристом Крісом Стайном

Дружила і співпрацювала з Енді Уорхолом - Blondie була однією з його улюблених груп. Зіграла в понад 20 фільмах, включаючи«Відеодром»Д. Кроненберга,«Лак для волосся»Д. Уотерса,«Валізи Тульса Люпера»П . Грінуея. У 90-і гастролювала і записала альбоми з американської джазової групою Jazz Passengers.

У 2006 році Деббі спільно з Мобі записала пісню New York, New York, яка вийшла синглом 23 жовтня 2006, а також з'явилася в листопаді на альбомі The Very Best Of Moby.

Дискографія

Сольні альбоми

  • 1993 -Debravation
  • 2007 -Necessary Evil
  • 1989 -Def, Dumb and Blonde
  • 1981 -Koo Koo
  • 1986 -Rockbird

З Jazz Passengers

  • 1996 -Indiviadually Twisted
  • 1997 -Live in Spain

Фільмографія

  • 1995 -Heavy
  • 1990 -Tales from the Darkside: The Movie
  • 1987 -Forever Lulu
  • Too Tough to Die: A Tribute to Johnny Ramone(2006) (documentary)
  • House of Boys(2008)
  • 1997 -Six Ways to Sunday
  • 1981 -Downtown 81
  • 2002 - Сімнадцятиріччя (Try Seventeen) - Ma Mabley
  • Ghostlight(2003)
  • Hotel Gramercy Park(2008) (documentary)
  • 1980 -Union City
  • 1995 -Drop Dead Rock
  • 1998 -Joe's Day
  • Deuces Wild(2002)
  • 1976 -The Blank Generation
  • 1979 -Mr. Mike 's Mondo Video
  • A Good Night to Die(2003)
  • 1988 -Hairspray
  • 1994 -Dead Beat
  • 1980 -Roadie
  • 1989 -Нью-йоркські історії-камео
  • My Life Without Me(2003)
  • The Tulse Luper Suitcases(2003)
  • 1976 -Unmade Beds
  • 1978 -The Foreigner
  • 1999 -Zoo
  • Elegy(2008)
  • Full Grown Men(2006)
  • The Fluffer(2001)
  • 1988 -Satisfaction
  • Kiki and Herb Reloaded(2005) (documentary)
  • 1992 -Intimate Stranger
  • Mayor of the Sunset Strip(2003) (documentary)
  • 2000 -Red Lipstick
  • All I Want(2002)
  • Anamorph(2007)
  • 1995 -Wigstock: The Movie
  • Picture This: Blondie and Debbie Harry(2004) (documentary)
  • 1983 -«Відеодром»
  • 1997 -Cop Land
  • Face Addict(2005) (documentary)
  • End of the Century: The Story of the Ramones(2003) (documentary)
  • Spun(2002)


Комментарии

Сайт: Википедия