Наши проекты:

Про знаменитості

Шалом Харлоу: біографія


Шалом Харлоу біографія, фото, розповіді - канадська топ-модель і актриса
-

канадська топ-модель і актриса

Біографія

Народилася 5 грудня 1973 року в місті Ошаві в Канаді, в сім'ї Девіда Харлоу і Сенді Герберт. Має двох молодших братів - Кріса і Нейтан.

Кар'єра

Була помічена модельним агентом вперше на рок-концерті групи Cure в Торонто. Почала працювати моделлю відразу після закінчення середньої школи. Рабатала на показах найвідоміших будинків моди, включаючи Yves Saint Laurent, Gucci, Calvin Klein та Valentino і з'являлася на обкладинках таких журналів, якVogue,Harper 's Bazaar,Marie ClaireтаELLE. Разом зі своєю близькою подругою, супермоделлю Ембер Валеттою вела на американському телебаченні програму MTVHouse of Style.

У 2007 році, за даними журналуForbesстала 13 з 15 найбільш високооплачуваних моделей у світі, з заробітком в 2 мільйони доларів на рік.

Фільмографія

  • Вхід і вихідIn & ; Out(1997), Соня
  • The Salton Sea(2002), Ненсі
  • Head Over Heels (2001), Джейді
  • The Last Romantic(2006), Крісті
  • Ванільне небоVanilla Sky(2001), Колін
  • I Love Your Work(2003), Шарлотта
  • Як позбутися хлопця за 10 днівHow to Lose a Guy in 10 Days(2003), Джуді Грін
  • Happy Here and Now(2002), Мьюріел
  • Вирішальна граGame 6(2005), Пейзлі Портер
  • Melinda and Melinda(2004), Джоан
  • Alvin and the Chipmunks(2007), Служниця
  • Cherry(1999), Лейла Суітт

Комментарии

Сайт: Википедия