Наши проекты:

Про знаменитості

Стівен Ферст: біографія


Стівен Ферст біографія, фото, розповіді - народився 8 травня 1955 року в Норфолку, штат Вірджинія, США
-

народився 8 травня 1955 року в Норфолку, штат Вірджинія, США

Фільмографія

  • Вавилон 5: голос у пустелі (1994), англ. Babylon 5: a voice in the wilderness;
  • Шейк, реттл і рок! (1995), англ. Shake rattle and rock!;
  • Вавилон-5: Третє простір (1998), англ. Babylon 5: Thirdspace;
  • Команда мрії (1989), англ. Dream team, Альберт Йануцці
  • Талановита дитина (молодий нінзя) (1993), англ. Magic kid;
  • Молодий нінзя 2 (1993), англ. Magic kid 2 / (сценарист і режисер);
  • Безмовний гнів (мовчазна лють) (1982), англ. Silent Rage;
  • Зустріч випускників Нешнл лемпун (1982), англ. National lampoon's class reunion;
  • Маленький лісовий людина 2 (1996), англ. Lttle bigfoot 2;
  • Влада дракона (2004), англ. Dragon Storm (режисер).
  • Звіринець (1978), англ. National lampoon's animal house.
  • Молодий нінзя (1992) англ. Magic kid;
  • Спина до спини (1996), англ. Back to back;
  • Дитинча большеногими 2: повернення додому (1996), англ. Lttle bigfoot 2: the journey home;

Комментарии

Сайт: Википедия