Наши проекты:

Про знаменитості

Саша Барон Коен: біографія


Саша Барон Коен біографія, фото, розповіді - британський комедійний актор, відомий завдяки своїм вигаданим персонажам: Ali G
День народження 13 жовтня 1971

британський комедійний актор, відомий завдяки своїм вигаданим персонажам: Ali G

Біографія

Саша Барон Коен Ноам народився 13 жовтня 1971 року в єврейській родині в графстві Суррей. Батьки - Джеральд і Даніелла Барон Коен. Батько тримав магазин чоловічого одягу. Саша почав грати на сцені ще під час навчання в коледжі, де темою його досліджень була роль і допомогу американських євреїв у підтримці боротьби негрів США за свої права.

У 1994 році з'явився в телевізійній програмі «The Word» на Channel 4 в образі албанського репортера Крісто, який пізніше трансформувався в Казахстанського журналіста Бората Сагдієва. Самим популярним сценічним образом Коена є реппер Алі Джі. У цій якості артист веде свою програму «Шоу Алі Джі» на MTV, брав участь у зйомках декількох фільмів (він озвучував лемура Джуліана в анімаційній стрічці «Мадагаскар») і музичних кліпів, у тому числі знявся в ролику Мадонни «Music». Іншим сценічним персонажем Коена є австрійський гомосексуаліст Бруно - ведучий fashion-шоу.

Одружений з Айлой Фішер, у них є спільна дитина.

Персонажі

Алі Джі

Алі Джі(англ.Ali G) - вигаданий емсі з передмістя Іст-Енду, заклопотаний науковими питаннями. Основний персонаж «Da Ali G Show», крім інших персонажів - Бруно і Бората. Головний герой фільму«Алі-Джі в Парламенті».

Борат Сагдієв

Борат Сагдієв(англ.Borat Sagdiyev) - вигаданий казахстанський журналіст, сексист, гомофоб і расист. Головний герой фільму«Борат: культурні дослідження Америки на користь славної держави Казахстан».

Бруно

Бруно(англ.Bruno) - австрійський тележурналіст, що робить репортажі на такі теми, як мода, розваги, знаменитості і гомосексуальність. Головний герой фільму«Бруно».

Фільми, телешоу та кліпи

  • Відео-шоу «Шоу Алі Джі» (англ.Da Ali G Show) (2000 і 2003-2004)
  • Відеокліп Shaggy «Me Julie» (2002)
  • Відеокліп Мадонни «Music» (2000)

Фільмографія

  • 2001-2008 У п'ятницю ввечері з Джонатан Росс (телесеріал)
  • 2005 - Howard Stern on Demand (телесеріал)
  • 2009 - Бруно
  • 2008 - Мадагаскар 2, озвучка Джуліана
  • 1988-2008 This Morning (телесеріал)
  • 2000-2008 Стримай свій ентузіазм (телесеріал)
  • 1999 - Ali G 's Alternative Christmas Message (ТБ)
  • 2003 - Spyz
  • 2007 - British Film Forever (телесеріал)
  • 2006 - Борат: культурні дослідження Америки на користь славної держави Казахстан
  • 2002 - Алі Джі в парламенті
  • 2007 - Суіні Тодд, демон-перукар з Фліт-стріт
  • 2007 - Comic Relief 2007: The Big One - The Big One (ТБ)
  • 1992-2008 Нічне шоу з Джей Лено (телесеріал)
  • 2005 - Мадагаскар, озвучка Джуліана
  • 1975-2008 Суботнім вечором в прямому ефірі (телесеріал)
  • 1992-2008 HBO: Перший погляд (телесеріал)
  • 1997 - Yatzati L 'Hapes Ahavah - Techef Ashuv
  • 2011 - Curly Oxide and Vic Thrill
  • 1993-2008 Late Night with Conan O 'Brien (телесеріал)
  • 2011 - Вечеря з придурком
  • 2000 - Jolly Boys 'Last Stand, The
  • 2006 - Рікі Боббі: Король дороги
  • 1995 - Jack and Jeremy ' s Police 4 (ТБ)
  • 1996 - Punch
  • 2002-2008 Jensen! (Телесеріал)
  • 2006 - Reel Comedy: Borat Moviefilms Special Preview (ТБ)

Комментарии

Сайт: Википедия