Наши проекты:

Про знаменитості

Андерс Трентемеллер: біографія


Андерс Трентемеллер біографія, фото, розповіді - датський музикант з Копенгагена, що грає електронну музику
-

датський музикант з Копенгагена, що грає електронну музику

Біографія

Дебют Трентемеллера відбувся в 1997 році, разом зі своїм другом DJ TOM Вони сформували перший живий House-проект у Данії, Trigbag, і почали давати виступи як у себе на батьківщині, так і за кордоном. Трігбаговскій сингл «Showtime» грався такими відомими DJ, як Алекс Гофер, Лораном Гарньє і Etienne de Cr?cy. Трігбаг розпався в 2000 році.

Трохи пізніше, в 2004, він випустив ремікс на Aphex Twin - «Windowlicker» під псевдонімом «Run Jeremy».

Трентемеллер повернувся в 2003 році разом зThe Trentem?ller EP, що включав в себе треки «Le Champagne» і «Work in Progress». У лютому 2004 Трентемеллер отримав нагороду Danish DJ Awards в номінації «Up Front Release of the Year» за трек «Le Champagne».

У лютому 2005 Стів Баг (англ.Steve Bug) випустив у продаж популярний сингл Trentem?ller EP - «Physical Fraction» на своєму лейблі «Audiomatique». Цей сингл звернув увагу успішних міжнародних продюсерів на Андерса, і був продовжений трьома релізами на головному лейблі Стіва Бага:Polar Shift,SunstrokeіNam Nam. Після цього безліч рецензентів назвали його як «Кращого молодого виконавця 2005 року».

Трентемеллер також добре затребуваний реміксер. Цьому сприяли його ремікси на Martinez («Shadowboxing»), Sharon Philips («Want 2 Need 2»), R?yksopp («What Else Is There?»), The Knife («We Share Our Mother's Health»), і на хіт Мобі "Go". Трек «Go (Trentem?ller Remix)» отримав 38 місце на Австралійському ARIA Club chart в жовтні 2006.

Дебютний альбом АндерсаThe Last Resortбув випущений на Poker Flat в жовтні 2006. І відразу 2 найпопулярніших муз. журналу (німецькийGroove Magі францзускійTrax) назвали альбом «Альбомом року» (листопад 2006).

Його Essential Mix на BBC Radio 1 був названий кращим міксом року за результатами голосування слухачів у 2006-му році.

Дискографія

Альбоми

  • 2007 -The Trentem?ller Chronicles
  • 2006 -The Last Resort
  • 2007 -The P?lar Mix
  • 2009 -Harbour Boat Trips 01: Copenhagen by Trentem?ller
  • 2010 -Into The Great Wide Yonder

Сингли

  • 2005 -Sunstroke
  • 2005 -Polar Shift
  • 2008 -Live In Concert EP (Roskilde Festival 2007)
  • 2006 -Always Something Better
  • 2007 -An Evening With Bobi Bros / 25 Timer [Trentem?ller & DJ Tom / Vildtand feat. Trentem?ller, Krede & Buda]
  • 2008 -Vamp / Miss You
  • 2005 -Kink
  • 2006 -Nam Nam EP
  • 2010 -Even Though You 're With Another Girl
  • 2007 -African People
  • 2005 -Serenetti
  • 2009 -Gamma [Trentem?ller & Buda]
  • 2010 -Sycamore Feeling
  • 2005 -Physical Fraction
  • 2006 -Rykketid
  • 2008 -Remixed
  • 2008 -Miss You
  • 2004 -Beta Boy
  • 2007 -Moan
  • 2003 -Trentem?ller EP
  • 2009 -Rauta EP [Trentem?ller vs. DJ Lab]

Ремікси

  • 2005 - Sharon Phillips - Want 2/Need 2
  • 2005 - Varano - Dead End Street
  • 2008 - Kasper Bj?rke - Doesn't Matter
  • 2005 - Fred Everything & 20 for 7 - Friday
  • 2003 - Djuma Soundsystem - Les Djinns
  • 2008 - Lulu Rouge - Bless You
  • 2005 - Mathias Schaffhauser - Coincidance
  • 2008 - Modeselektor - The White Flash
  • 2004 - The Rhythm Slaves - The Light You Will See
  • 2005 - Hryzleff - ComeKel
  • 2006 - Jokke Ilsoe - Feeling Good
  • 2005 - R?yksopp - What Else Is There?
  • 2003 - Malou - I Wish
  • 2005 - Martinez - Shadowboxing
  • 2004 - Yoshimoto - Du What U Du
  • 2008 - Booka Shade - Outskirts
  • 2005 - Pet Shop Boys - Sodom
  • 2006 - Trentem?ller feat. Richard Davis - Always Something Better
  • 2006 - Moby - Go
  • 2007 - Trentem?ller feat. Ane Trolle - Moan
  • 2003 - Laid Back - Beautiful Day
  • 2005 - The Knife - We Share Our Mother's Health
  • 2005 - Vernis - Bubble Bath
  • 2004 - Aya - Uptown
  • 2009 - Depeche Mode - Wrong
  • 1999 - ETA - Ayia Napa
  • 2005 - Unai - Oh You and I
  • 2003 - Filur - You & I
  • 2004 - Pashka - Island Breeze
  • 2006 - Djosos Krost - Chaptor One
  • 2004 - Andy Caldwell - Give a Little
  • 2003 - B & B International - Decorated With Ornaments

Комментарии

Сайт: Википедия