Наши проекты:

Про знаменитості

Аркадій Толбузін: біографія


Аркадій Толбузін біографія, фото, розповіді - радянський актор театру і кіно, сценарист, заслужений артист РРФСР
-

радянський актор театру і кіно, сценарист, заслужений артист РРФСР

Біографія

У 1940 році закінчив Петрозаводський театральний технікум.

Працював у Центральному театрі транспорту, з 1960 року - у Театрі-студії кіноактора.

Похований на Ваганьковському кладовищі.

Визнання і нагороди

  • Заслужений артист РРФСР (1954).

Творчість

Ролі в театрі

Фільмографія

  • 1954 - Кортик -комісар Польовий
  • 1955 - Шляхи і долі -Костенко
  • 1967 - Микола Бауман -Бережний
  • 1969 - Вершники революції -Агєєв
  • 1953 - Вихори ворожі -Єгорович
  • 1972 - Надбання республіки -режисер
  • 1956 - Вона вас любить! -Фролов
  • 1971 - Стежкою безкорисливої ??любові -Віктор, браконьєр
  • 1965 - Капітани блакитний лагуни -капітан Лук'янов
  • 1966 - Тунель -генерал Верьовкін
  • 1958 - Зміна починається о шостій -Олексій Желєзняк
  • 1968 - Один шанс з тисячі -полковник
  • 1968 - Шлях у «Сатурн» -генерал Дробот
  • 1971 - Місто під липами -Чижов
  • 1956 - Мальва -прикажчик
  • 1967 - Стюардеса -нав'язливий пасажир Агасфер
  • 1969 - Мости через забуття -чоловік
  • 1970 - Один з нас -Степанов
  • 1968 - Нові пригоди невловимих -полковник Кудасов
  • 1971 - Корона Російської імперії, або Знову невловимі -Кудасов
  • 1968 - Кінець «Сатурна» -генерал Дробот
  • 1965 - Гра без правил -Сергій Петрович Леонтьєв
  • 1965 - Чорний бізнес -Горський
  • 1961 - Серце не прощає -Степан Топілін
  • 1950 - У мирні дні -капітан-лейтенант Орлов, помічник командира
  • 1966 - Дзвонять, відкрийте двері -музикант
  • 1965 - До уваги громадян та організацій -Орлов

Сценарії

  • 1988 - Ім'я
  • 1962 - Капітани блакитний лагуни

Режисер

  • 1962 - Капітани блакитний лагуни (спільно з Олександром Курочкіним)

Комментарии

Сайт: Википедия