Наши проекты:

Про знаменитості

Хуан Антоніо Бардем: біографія


Хуан Антоніо Бардем біографія, фото, розповіді - іспанський кінорежисер, сценарист
02 червня 1922 - 30 жовтня 2002

іспанський кінорежисер, сценарист

Племінник - актор Хав'єр Бардем.

Фільмографія

  • «Сонати» (Sonatas) (1959)
  • «Кінець тижня»(El puente)(1976)
  • «Комедіанти» (C?micos) (1954)
  • Los inocentes(1962, номінація на Золотого ведмедя Берлінського МКФ)
  • Los pianos mec?nicos(1965)
  • Nunca pasa nada(1963)
  • El joven Picasso(1993)
  • Variet?s(1971)
  • Felices pascuas(1954)
  • «Сіверщина Кріс Міллер»(La corrupci?n de Chris Miller)(1973)
  • Resultado final(1997)
  • «Сім днів у січні» (Siete d?as de enero) (1979,Золотий призМосковського МКФ)
  • «Головна вулиця»(Calle mayor)(1956, премія ФІПРЕССІ на Венеційському МКФ)
  • «Помста»(La venganza )(1957)
  • «Лорка, смерть поета»(Lorca, muerte de un poeta)(1987, шість серій)
  • « Ця щаслива пара »(Esa pareja feliz)(1951)
  • « Смерть велосипедиста »(Muerte de un ciclista)(1955)
  • «Таємничий острів»(La isla misteriosa)(1973)
  • El ?ltimo d?a de la guerra(1968)

Комментарии

Сайт: Википедия