Наши проекты:

Про знаменитості

Алімі Баллард: біографія


Алімі Баллард біографія, фото, розповіді - американський актор
День народження 17 жовтня 1977

американський актор

Біографія

Починав акторську кар'єру в театрі. Дебют на телеекрані відбувся в 1993 році. Найбільш відомий по участі в телесеріалах, особливо за роллю агента ФБР Девіда Сінклера в серіалі «Числа». Баллард одружений, у нього є дитина.

Вибрана фільмографія

  • 1993-1995 - Нескінченна любов /Loving
  • 1997 -1998 - Сабріна - маленька відьма /Sabrina, the Teenage Witch
  • 1998 - Зіткнення з безоднею /Deep Impact
  • 2000 -2001 - Темний ангел /Dark Angel
  • 2005-2008 - Числа /Numb3rs-Девід Сінклер
  • 2004 - Чорна хмара /Black Cloud

Комментарии

Сайт: Википедия