Наши проекты:

Про знаменитості

Лі Аарон: біографія


Лі Аарон біографія, фото, розповіді - канадська джаз-і рок-співачка

канадська джаз-і рок-співачка

Дебютувала у шкільній рок-групі в 1979 році. Після закінчення школи переїхала в Торонто і підписала контракт з фірмою Freedom. За допомогою продюсера Роберта Коннолі випустила в 1982 році дебютний альбом «Lee Aaron project» (Проект Лі Аарон), який був наївною рок-виробом. На диску 1985 року «Call Of The Wild» вона вже постає зрілої співачкою, автором власних пісень, активно експлуатує свій сексуальний образ.

У 1980-х роках регулярно гастролювала в Європі. Що вийшла в 1987 році платівка «Lee Aaron» вже міцно закріпила за виконавицею звання «Королева металу», після чого вона стала вважатися провідною рок-співачкою Канади. Альбоми «Bodyrock» (1989) та «Some Girls Do» (1991) стали в Канаді «платиновими». В останні роки в її творчості намітився перехід до джазу і блюзу. Десять разів номінувалася на канадську музичну премію «Джуно».

Склад групи супроводу: Джон Албані - гітара, Кріс Бракбей - бас, Джим Гелкер - орган, Ренді Кук - ударні.

Заміжня , має двох дітей.

Дискографія

  • Beautiful Things(2004)
  • Metal Queen(1984)
  • Bodyrock(1989)
  • Call of the Wild(1985)
  • Slick Chick(2000)
  • Some Girls Do(1991)
  • Lee Aaron(1987 )
  • Emotional Rain(1994)
  • 2preciious(1996)
  • Powerline - The Best Of Lee Aaron(1992)
  • The Lee Aaron Project(1982)


Комментарии

Сайт: Википедия