Наши проекты:

Про знаменитості

Павло Сметанкін: біографія


Павло Сметанкін біографія, фото, розповіді - російський актор театру і кіно
-

російський актор театру і кіно

Біографія

Народився 17 квітня 1976 року в Москві.

У 1998 році Павло Сметанкін закінчив школу-студію МХАТ (курс О. П. Табакова). З 1995 по 2005 рр.. - Актор Театру-студії під керівництвом Олега Табакова. З 1998 по 2000 рр.. - Актор Московського нового драматичного театру. З 1999 по 2001 рр.. - Голос радіо Максимум. З 2001 по 2003 рр.. - Голос радіо 7 на семи пагорбах. З 2001 р. - голос тон-студії Мосфільм-майстер. З 2003 по 2005 рр.. - Голос телеканалу MTV Росія. C 2006 по 2009 рр.. - Голос радіо NRJ.

Майстер дубляжу. Запам'ятовується голос актора ідеально підходить для читання титрів.

Фільмографія

  • 2004 - Ніжне чудовисько
  • 2004 - Формула
  • 2007 - Шпигунські ігри 5. 13 сектор
  • 2005 - Умножающий печаль
  • 2007 - Золушка.ру
  • 2003 - Театральний блюз
  • 2004 - Афромосквіч
  • 1999 - Затворник
  • 2005 - Аеропорт
  • 2006 - Лаве
  • 2009 - Дикий
  • 2004 - Ундина 2. На гребені хвилі
  • 2008 - Нове життя сищика Гурова
  • 2004 - Гра на вибування -лейтенант Олег Биков
  • 2002 - Дронго
  • 2002 - Якщо наречена відьма
  • 2000 - Марш Турецького
  • 1999 - 2003 - Прості істини
  • 2008 - С. С. Д. (Страшилки Радянського Дитинства)
  • 2009 - Сорок третій номер
  • Адвокат (серія «Виграш»)
  • 2005 - Чорна богиня
  • 2006 - Російський переклад
  • 2006 - Зворотний відлік
  • 2008 - Осінній детектив
  • 2003 - Ундіна

Озвучення

  • Ефект метелика (2004) -озвучка титрів
  • Будинок 1000 трупів (2003) -озвучка титрів
  • Володар перснів: Братство кільця (2001) -озвучка титрів
  • Годинники (2002) -озвучка титрів
  • Тупий і ще тупіший тупого (2003) -озвучка титрів
  • Джей і Мовчазний Боб наносять удар у відповідь (2001) -озвучка титрів, а також двох провідних теленовин

Комментарии

Сайт: Википедия